2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندایی من اینکارو کرد البته بچه نیمه اول بود الان ۱۶ سالشه پشیمونی توش نمیبینم😂

اره بخاطر نیمه اولی بودن 

عه چه جالب که پشیمون نیست یا شایدم هست ولی به کسی نگفته

من نه تازه بچه من از ۳ سالگی خوندن بلد بود همه بهم گفتن چرا دیر فرستادی ولی به خدا اگر برگردم عقب با ...

اینکه بچهای هم سناش مثلا کلاس دوم هستن این تازه اوله عذاب وجدان نمیگیرید؟؟ 

اینکه بچهای هم سناش مثلا کلاس دوم هستن این تازه اوله عذاب وجدان نمیگیرید؟؟

دلیلش چیه؟

من بچم تاخیر شدید داشت میخواستم یه سال دیر بفرستم 

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

وا چه چیزا،چرا دیرتر بفرستیم مثلا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

نیمه اولی

نیمه دومیارو دیرتر میفرستنا!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دختر من متولد ۳۱شهریورهست کوچیک بود خیلی دودل بودم که یه سال دیرتر بفرستم ...با چند تا مشاور صحبت ک ...

دختر من هم 22 شهریوره، منم خیلی فکرم درگیر این موضوعه 

دلیل مشاورتون چی بود؟