2777
2789
میشه بگی شرایطشون چیه

زندگی کردن شهر دیگه و دور از هر دو خانواده و ماموریت های طولانی که مجبور میشدم تنها بمونم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به رشتش داره

البته که گفتی پلیس  خودم خوشم نمیاد ولی کلا معتقدم خواستگار رو همینجور بی دلیل و کلی رد نکنم حتی پلیس البته راهنمایی بهتره مثلا بنظرم

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

من همسرم پلیسه خوبه بد نیست بستگی ب طرف هم داره متعصب هستن رو کارشون یا فقط در حده کاره ؟دنبال درجه ...

متعصب نیست اما دنبال مقام هست 

شما همش خونه به دوشین؟کدوم قیمته کارشون ؟زیاد مامویت میرن؟

همشون همینه شرایطشون؟

پلیس رونمیدونم ولی بقیه بله اگرم نیرودریایی باشه که بدترهر۳ماه ۳ماه خونه نیستن روآبن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

نمیدونم چی میشه پلیس آگاهی

خب همون

اینا اکثر مواقع باید داخل شهر باشن

شیفتاشونو اصلا دوست ندارم مثلا ۱۲ ساعت سرکارن ۲۴ ساعت بیکار یا بعضیاشونم کلا اداری میرن شیفت

ولی خب خیلی وقتا شده که دو سه روز راحت نمیتونن برن خارج شهر و خوش باشن و با زن و بچه وقت بگذرونن

یا مثلا شرایط یه مسافرت یهویی پیش بیاد نمیتونن برن

مرخصی هم که سالی دوبار‌ملا میتونن بگیرن

اینکه میگن تعصبی هستن یا آدمای خشکی ان رو اصلا قبول ندارم

بستگی به ذات و تربیت خانوادگی داره این مسائل نه به شغل

چُم چی بگم🤷