2777
2789

چیکارکنم کجامیتونم بدون کنکور بخونم

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

آزاد و پیام نور بدون کنکوره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دی ماه باید بری سایت سنجش کد رشته حقوق پیام نور و اولویت اولت بزنی ثبت نام کنی

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
بدرد نمیخوره پیام نوریا جای درست بخون به نظرم یا کلا بیخیال شو وقتتو هدر نده

چرا؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

پیام نور خیلی بدع حداقل غیرانتفاعی برو ، مجازی چیزی یادنمیگیری

غیرانتفاعی مگه بدون کنکور وبت نامم میکنن،

عزیزم کلا دانشگاه درس یادنداده به کسی

باید بعدش خوند برای ازمون وکالت

بدرد نمیخوره پیام نوریا جای درست بخون به نظرم یا کلا بیخیال شو وقتتو هدر نده

چرااامگه حفظی نیست درسای حقوق

بدرد نمیخوره.نه مدرکش معتبره نه استاداش خوب درس میدن نه دانشجو هاش خوبن نه هیچی

جدی مدرکش معتبر نیس،؟؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

بدرد نمیخوره.نه مدرکش معتبره نه استاداش خوب درس میدن نه دانشجو هاش خوبن نه هیچی

مگه مهمه مدرک؟مگه مهم قبولی تو ازمون وکالت نیست؟؟

غیرانتفاعی مگه بدون کنکور وبت نامم میکنن،عزیزم کلا دانشگاه درس یادنداده به کسیباید بعدش خوند برای از ...

آره غیرانتفاعی ها با معدل ثبت نام میکنن طرم بهمن ام میتونی بری خیلی راحت تره قبولیش

آره غیرانتفاعی ها با معدل ثبت نام میکنن طرم بهمن ام میتونی بری خیلی راحت تره قبولیش

گرونن؟؟