2777
2789
عنوان

اونایی که عروس هلندی دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ناراحتیم بیشترازینه که دفعه پیش هم تخم هرز گذاشت اما گفتن ب نر عادت نکرده واسه همونه ونر اصن سمت ...

این که تخم هاش درنیاد عادیه

بین هر سری تخم گذاری بهش وقت بده

غذاهای مقوی به ماده بده و خصوصا کلسیم و ...

نر هم گرمیجات بده

دما هم موثره و اینکه استرس نداشته باشن و اصلا اصلا اصلا به تخم ها دست نزنین

🌷یه کنکوری🌷

[QUOTE=398231209]این که تخم هاش درنیاد عادیه بین هر سری تخم گذاری بهش وقت بده غذاهای مقوی به ماده بده و خصوصا کلسیم ...[/

قطره کلسیم میدم بهشون هرروز,تخم مرغ واین چیزاهم میدم,عه پس برندارم؟اخه دوستان گفتن بردار,خودمم میگم اگه بردارم امکان داره افسرده بشه 

[QUOTE=398231209]این که تخم هاش درنیاد عادیه بین هر سری تخم گذاری بهش وقت بده غذاهای مقوی به ماده بد ...

قطره کلسیم نمیدونم چیه ولی بنظرم ضرر داره

چون عروست مجبوری ازش میخوره و ممکنه سنگ کلیه بشه براش

به جاش کف دریا بخرین که خودش هروقت احساس کمبود کلسیم کرد بخوره

تخم مرغ خیلی خوبه

سبزیجات و یدونه آجیل در روز هم عالیه

آجیل زیاد بدی هم کبد چرب میاره و اینکه نباید شور باشه 

🌷یه کنکوری🌷

قطره کلسیم نمیدونم چیه ولی بنظرم ضرر دارهچون عروست مجبوری ازش میخوره و ممکنه سنگ کلیه بشه براشبه جاش ...

ممنونم ازراهنماییتون,قطره کلسیم و دامپزشک گفت بهش بدم,گفت روزا بریز تواب شب اب خالی بزار,کف دریا هم امروز خریدم اتفاقا,سبزیجات مثلا چی بدم؟؟آجیل مثل پسته و بادوم؟؟روزی یدونه

ممنونم ازراهنماییتون,قطره کلسیم و دامپزشک گفت بهش بدم,گفت روزا بریز تواب شب اب خالی بزار,کف دریا هم ...

اگه دامپزشک گفته باشه که هیچ

سبزیجات بستگی داره به سلیقه عروست😁

من عروس نرم عاشق جعفری بود ولی ماده کاهو دوس داشت

آجیل هم به نظرم یدونه پسته به ماده بده چون اون از بدنش میزنه برا تخم میده دیگه 😂🤷🏻‍♀️

نر که کار خاصی نمیکنه

ما عروس نر داشتیم بعدا یه عروس هلندی ماده دو سه ساله گرفتیم که قبلاً چندیییین بار گذاشته بود به خاطر همینم وقتی با عروس ما جفت شد خیلی جوجه داد

باید صبوری کنی عزیزم😕

🌷یه کنکوری🌷

اگه دامپزشک گفته باشه که هیچسبزیجات بستگی داره به سلیقه عروست😁من عروس نرم عاشق جعفری بود ولی ماده ک ...

ای جااانم عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و انقدخوب توضی دادی,آره چاره ای ندارم ایشالا اوکی بشن ایناام

ای جااانم عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و انقدخوب توضی دادی,آره چاره ای ندارم ایشالا اوکی بشن ایناام

عزیزم کاری نکردم که😅

تمااااان عروس هلندی ها از سرتاسر دنیا بچه های منن 😁😁

گوگولیییییاااااااا

🌷یه کنکوری🌷