2777
2789
عنوان

من غمگین نیستم

66 بازدید | 4 پست

من اندوه جهانم نمی‌دونم انگار تمام سلولامو پوچی و غم گرفته من حتی دیگه خیلی وقته نمیتونم یه فیلم ببینم مابقی دوستام فیلم و سریال میبینن یا اینکه حتی نمی‌دونم چرا باید درس بخونم خیلی پوچم واسه همین امتحانم و افتادم و کلی بدبختی شد برام خیلی پوچم مدام به این فکر میکنم کاش بمیرم اگه تا حالا خودمو نکشتم واسه اینه که مامانم ناراحت نشه نمی‌دونم چاره کار من چیه راستش حتی دیگه نمی‌دونم خدایی هست یانه چون باهام حرف نمیزنه خیلی وقته ولم کرده بهش گفتم حکمت نرسیدن به اون پسر رو بهم نشون بده یا مهرشو بنداز از دلم ولی نکرد 

من همیشه افسرده بودم نمیشد قسمت شادی من باشه 

ولی خدا منو با این عشق افسرده ترم کرد نمی‌دونم ولی شاید قسمت مرگ من بود 

.

خدا؟ خیلی وقته منو ول کرده فقط منو میبینه ولی خواسته هامو نمیشنوه .

دختر به کی میخوای برسی؟به عشقت؟

تهش چی میشه به نظرت خوشبخت میشی؟

من یع دختر بدبخت بودم که از شانس بدم به عشقم رسیدم و الان شدم بدبخت پرومکس .

ول کن بزار دنیا و سرنوشت هر کاری میخوان بکنن تهش مرگه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی سخته زندگی کلش سراسر منته پوچیه تباهیه خداجونم دل همه مون به مو بنده یا منو ببر پیش خودت یا بچمو یا دنیارو به اخر برسون قربونت

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.