2777
2789
عنوان

اگر اطلاع داریم لطفاً جواب بدین

76 بازدید | 10 پست

دیروز نتایج رشته ام اومد، اصلا راضی نیستم، میتونم یکی دو هفته دیگه که ثبت نام ها تموم شد زنگ بزنم دانشگاه مورد نظرم و اگر ظرفیت داشت ثبت نام کنم؟ اینجوری پذیرش میکنن یا امکان پذیر نیست؟ چقدر احتمال هست که ظرفیت داشته باشن؟

سلام من راهم دوره و در به در دنبال انتقالی ام ، با یع استادی صخبت میکردم ، ایشون گفت یه زمانی نتایج شهریور اومد ایشون ابان رفت سر کلاس ، انگار ایشونم یه مشکلی پیدا کرده بود سر رشته یا دانشگاه 

گفت اگر ازاد باشه همه وی با پول حل میشه ، اما باز شما پرس و جو کن

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

سلام من راهم دوره و در به در دنبال انتقالی ام ، با یع استادی صخبت میکردم ، ایشون گفت یه زمانی نتایج ...

من ازاد نمیخوام برم میخوام برم دولتی، میخواستم بدونم حتما باید سنجش قبول کنه بتونم یه رشته ای رو برم یا بدون درنظر گرفتن رشته ای که قبول شدم میتونم یه رشته‌ی دیگه تو دولتی برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازاد نمیخوام برم میخوام برم دولتی، میخواستم بدونم حتما باید سنجش قبول کنه بتونم یه رشته ای رو برم ...

من ازاد رو خبر دارم ، برای دولتی به احتمال زیاد فقط رشته هایی که با سوابق هست میتونی بری ثبت نام کنی سرخورد نمیتونی رشتتو عوض کنی

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

من ازاد نمیخوام برم میخوام برم دولتی، میخواستم بدونم حتما باید سنجش قبول کنه بتونم یه رشته ای رو برم ...

تکمیل ظرفیت شرکت کن

اونجا هر دانشگاهی جای خالی داشته باشه اعلام میکنن دوباره مثل انتخاب رشته

شما یه بار دیگه انتخاب رشته میکنی 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
تکمیل ظرفیت شرکت کناونجا هر دانشگاهی جای خالی داشته باشه اعلام میکنن دوباره مثل انتخاب رشتهشما یه با ...

تکمیل ظرفیت کی میاد؟ برای مهر ماه هم میاد؟ اخه تکمیل ظرفیت خیلی تعداد ظرفیتی که میگیرن کمه، میترسم اونم قبول نشم چیزی که میخوامو

من ازاد رو خبر دارم ، برای دولتی به احتمال زیاد فقط رشته هایی که با سوابق هست میتونی بری ثبت نام کنی ...

منم رشتم براساسه سوابقه ولی دانشگاهش دولتیه، نمیدونم بدون اجازه‌ی سنجش هم میشه یه رشته‌ی برخلاف رشته‌ی قبولیمو برم یا نه

منم رشتم براساسه سوابقه ولی دانشگاهش دولتیه، نمیدونم بدون اجازه‌ی سنجش هم میشه یه رشته‌ی برخلاف رشته ...

زنگ بزن بپرس 

فکر کنم بشه اگر با سوابقه

تکمیل ظرفیت کی میاد؟ برای مهر ماه هم میاد؟ اخه تکمیل ظرفیت خیلی تعداد ظرفیتی که میگیرن کمه، میترسم ا ...

یادم نمیاد از کجا پیگیر می‌شدیم زمانش کیه

من ۱۵ سال پیش کنکور دادم فراموش کردم متاسفانه 

باز شاید شانس داشته باشی

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨