2777
2789

مثل خانواده ی من،داداشام چون پسر هستن کار نمیکنن،همسرم میگه فقط بیام کمکت ولی نمیکنه،مادرم فقط میشینه اصلا بلند نمیشه هی ببر بیار با یه کوه ظرف و بچه ی کوچیک میمونم،حس میکنم مامانم تلافی می‌کنه چون من دستام اگزما گرفته خونشون کار نمیکنم ولی تو سفره انداختن جمع کردن کمک میکنم،بعدشم اونا زیادن هر چی بذاره واسه خودشون من میخورم،اصلا خیلی وقتا نمی‌مونم شام ناهار 

منم دیگه زیاد نمیگم بیان خیلی سخته میشه دستامم که سرویس کرده منو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر 

همونجور که گفتم به دل نگیر

باور کن خواهرت واقعا فعلا درکی نداره ازین که کمک کنه تازه شاید پیشش هم مسخره بیاد 

من خودم همون سن همین بودم با اینکه عاشق خواهرم و بچه هاشم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

ما خانواده پر جمعیتیم ک همه ازدواج کردیم .همیشه هر کدوممون هرجا میریم کمک میکنیم 

کلا قانونمون اینه ک صاحبخونه فقط غذا میپزه و چای میاره .شستن ظرف تمیز کردن کل اشپزخونه با مهمونه 

خونه پدری هم ک میریم حتی غذا هم خودمون میپزیم 

دونفرمون ظرف میشوره 

دونفر خشک میکنه 

یه نفر میچینه تو کابینت 

یه نفر دستمال کشی میکنه 

یکیم جارو میکنه 

کلا رو هم رفته چهل دقیقه کار داره ولی عوضش خونه عین گل میشه میزبان هم خسته نمیشه 

من هرکسی بیاد خونم اصلا دوس ندارم کمک کنه همه وسایلم ازقبل اماده میکنم درحدترشی،وماست که هیچکس کارنکنه تومیگی خواهر من خواهرشوهرمجردم دارم همسن خواهرت انصافا خیلیم کمک میکنه ولی من نمیزارم یه قاشق جابه جا کنن خانواده خودم که هیچ نمیزارم مامانم یه قاشق بلند کنه منم یه بچه ۱ونیم ساله دارم ولی خوب من شوهرم خیلی کمک میکنه قبل مهمونا واینکه بعدشم یه وقتایی ظرف میشوره ولی من خیلی،وقته نمیزارم 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

من وه از خانواده ی خودم چه خانواده ی شوهر توقع کمک ذارم ، چون زحمت زیاد کشیدم واسه مهمونی ، کسی کمک نکنه دعوتش نمیکنم:))) چون خستگیش برام میمونه فقط ، مهمونی واسه خوشیه

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

حالا همرو جمع کن بزار تو سینک بعدا میشوری. من تازگیا کشف کردم ک خانواده ادم از شدت راحت بودن ممکنه از اینکارا بکنن. تو سعی کن کمتر دعوت کنی و بعدشم ظرفارو بزاری تو سینک بمونه تا بعدا بشوری

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱