2777
2789

هی دلت خوشه خواهر من کورتاژ کرده بودم بااون وضع شام پختم براشون خوردن چریدن خوابیدن صبح پاشدن لحاف تشک خودشونو جمع نکردن رفتن هی هی 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من خونه خواهرم حتی مجرد بودم خونه تکونیاشم کردم والان اون میاد خونه من نمیذاره من تکون بخورم خواهر داستانش فرق داره کلا ولی من جای شما باشم کمتر دعوت میکنم بقول بابام میگ ماارزومونه بچه هامون ده بار بیان ما ی بار بریم

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمی کمک میکنن خونه مادرم هم میریم همه مهمونن من صاحبخونه سالهاس همینه خواهرم میاد میشینه من باید ببرم بیارم بشورم چایی دم کنم چایی بیارم ببرم بشورم خشک کنم جابجا کنم بیام 

ما خانواده پر جمعیتیم ک همه ازدواج کردیم .همیشه هر کدوممون هرجا میریم کمک میکنیم کلا قانونمون اینه ک ...

چقدر مثل مایید

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

من تازه ازدواج کردم کلا یه بار مهمونی دادم طرف خودم یه بار شوهرم . طبیعیش اینه صاحبخونه خسته اس از صبح غذا پخته میز پذیرایی و شام رو چیده . میوه و شیرینی اماده کرده . جمع کردن میز شام و کشیدن شام و شستن ظرف هایی که تو ماشین جا نمی شه خب با بقیه اس. من با اینکه بار اول بود حتی به خواهرای همسرم نگفتم نه دست نزنید . 

عزیزم من تو یکی دوتا تاپیک دیگە دیدم شما گفتی اگزما گرفتیپارتنر منم اگزما گرفتە خوب نمیشد الان یە دا ...

آره عزیزم من هنوز خوب نشدم هی میاد سراغم چندروز اگزاسین ژیناژن میزنم دوباره بعدش خوب میشه وادامه ش....

ممنون میشم بگید چیه

آره عزیزم من هنوز خوب نشدم هی میاد سراغم چندروز اگزاسین ژیناژن میزنم دوباره بعدش خوب میشه وادامه ش.. ...

عکسشو بفرست ببینم شبیە اگزماای پارتنر من هست یانە

امروز دیدمش یادم رفت دستشو‌نگاە کنم ببینم خوب شدە یانە

اگە خوب شد حتما یکی برات میفرستم