2777
2789

خانوادتون منظورم پدر مادر و خواهر برادرمه 

من مثلا اگه بیان ، مامانم پاش درد میکنه ، خواهرمم هیچکار نمیکنه میگه من خوشم نمیاد خونت کار کنم ، باید تنها بیارم بخورن ، بعد جمع کنم ببرم بشورم اینا 

مامانم گاهی با خواهرم بحثش میشه ، میگه پاشو یکم کمکش کن ، بچه کوچیک داره خستس بعدم نمیتونه ، بعد خواهرم شروع میکنه داد و بیداد ، بابامم پشت خواهرم در میاد که چرا انقد بهش میگی پاشو اینکارو کن اونکارو کن و من خیلی خجالت میکشم بعد که بابام وارد بحث میشه ، جلو شوهرمم میبینه اینارو آب میشم 

نمیدونم واقعا چطوری باید باشه ، ولی من واقعا خسته میشم ، بچم ۲۱ ماهشه ، خیلی تو دستو پامه یعدش نمیتونم جمع کنم باید همون موقع که هستن تند تند تنهایی بشورم جمع کنم بزارم سر جاش 

یکم انتظار دارم از خواهرم ، مثلا خواهرمه اخه ، نمیدونم انتظار به جاییه یا نه ، برا همین پرسیدم خانواده های شما چطورین؟ 

خواهرم مجرده ۲۳ سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای مجرد درکی ندارن از خستگی و بچه داری و ... بیخیال

بعدا میفهمه ایشالا جبران میکنه

من برادرم کمک میکنه ولی تا جایی که بتونم نمیذارم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

حق باتوعه 

خواهرت وظیفه داره کمک کنه 

به نظرم دیگه دعوت نکن یا اگر خواستن بیان به مادرت بگو خواهرتو نیاره 

ادب حکم میکنه لااقل اون سفره جلوتو برداری بذاری اشپزخونه نه اینکه بخوری مفت بکشی کنار 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا منم سن خواهرتون بودم همین بودم 

چون درکی نداشتم از مهمانداری 

یعنی راستش الانم که خودم متاهل هستم نمیذارم کسی کمکم کنه 

مجردی به شدت تنبل و شلخته بودم 

الانم خواهرم میاد میگه کمک کنم میگم نه نکن 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

نبابا وقتی میان من‌میشینم دستورم‌میدم

همسرم‌میگه مهمون توان زشته پاشو میگم مهمون نیستن که صاب خونن😂داداشم سفره میندازه جم‌میکنه با همسرم مامانم میشوره مامان بزرگم خشک میکنه ور میداده ی چایی اگه بیارم همونه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

من والا تا موقع رفتن که دارم کفش میپوشمم که برم خونه تا اشغالای خونشم میبرم 😂😂😂

جلو در واحدشم یه طی میکشم و میرم😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

شخصا دوست ندارم کمک کنن چون مهمون اومدن 

خدمت به مهمون رو دوست دارم تا جایی که امکان داره نمیزارم ولی گاهی وقتها حرفشون نمیشم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم