2777
2789
ای خدا دورت بگردم دختر منظورت نتایج هس

خدانکنهه

اره

دخملت خوبه،؟

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنههارهدخملت خوبه،؟

جوابش بد بود ؟

خوبه عزیزم دهن منو سرویس میکنه چرا بد باشه؟🥺😂روی پام هست دارم سعی میکنم بخابه امروز منو روانی کرد گاهی خسته میشم اما وقتی بهش نگاه میکنم میگم همچی فدای سرش 

جوابش بد بود ؟خوبه عزیزم دهن منو سرویس میکنه چرا بد باشه؟🥺😂روی پام هست دارم سعی میکنم بخابه امروز ...

اره..

ای جانم سخته بزرگ کردنش ولی شیرینی خودشو داره بچه خدا حفظش کنه برات🫀

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اره..ای جانم سخته بزرگ کردنش ولی شیرینی خودشو داره بچه خدا حفظش کنه برات🫀

غصه اشو نخور درکت میکنما اما برای چیزی ک اتفاق افتاده و عوض نمیشه غصه نخور بجاش تلاشتو ارادتو بیشتر کن 

اوهوم سخته اما میگذره یروزی بزرگ میشه و من ب خودم میگم این من بودم ک ی بچه ۳کیلو و خورده اییو انقدر بزرگش کردم 🥲

غصه اشو نخور درکت میکنما اما برای چیزی ک اتفاق افتاده و عوض نمیشه غصه نخور بجاش تلاشتو ارادتو بیشتر ...

هی چی بگم:))

ای جانم اره بچه ها زود بزرگ میشن...

هی چی بگم:))ای جانم اره بچه ها زود بزرگ میشن...

چیزی نمیخای نگی خو نگو اما غصشونخور بخدا اینمدت انقدردرگیر بچه هستم وقت نمیکردم بهت پیام بدم ولی ب یادت بودم 

اره عین چشم برهم زدنِ  فردا ۳۰روزمیشه ک بدنیا اومده 

چیزی نمیخای نگی خو نگو اما غصشونخور بخدا اینمدت انقدردرگیر بچه هستم وقت نمیکردم بهت پیام بدم ولی ب ی ...

چی بگم حالم خیلی بدهه باور کن دیروز نتایج دیدم جلو چن نفر گریم گرف بیخیال:)

ای جانم فداش بشم

چی بگم حالم خیلی بدهه باور کن دیروز نتایج دیدم جلو چن نفر گریم گرف بیخیال:)ای جانم فداش بشم

میفهممت نمیگم حق نداری اتفاقا حق داری باور کن منم خیلی ناراحت شدم اما بخدا میگذره خب؟اصلا یمدت بهش فکر نکن خودتو ذهنتو ازاد بذار 

خدانکنه

میفهممت نمیگم حق نداری اتفاقا حق داری باور کن منم خیلی ناراحت شدم اما بخدا میگذره خب؟اصلا یمدت بهش ف ...

هی چی بگم:)

عزیزمی🫀