بانوی_بهارم_ مدیر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 3582 عنوان در چه حالید | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 24 پست حرفی چیزی داری بیادرخواست بدینهر چه میخواهد دل تنگت بگوموضوع ازاد 1404/07/21 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3851 دعوام شده دلم گرفته😅ب اون چیزمم نرسیدم کلا حوصله هیچکیوندارم😅 ای خدا دورت بگردم دختر منظورت نتایج هس
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 24786 ای خدا دورت بگردم دختر منظورت نتایج هس خدانکنههارهدخملت خوبه،؟ کوردم:) ی دختر مغرور جذابم😌🤭 آقایون درخواست ندین 😐
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3851 خدانکنههارهدخملت خوبه،؟ جوابش بد بود ؟خوبه عزیزم دهن منو سرویس میکنه چرا بد باشه؟🥺😂روی پام هست دارم سعی میکنم بخابه امروز منو روانی کرد گاهی خسته میشم اما وقتی بهش نگاه میکنم میگم همچی فدای سرش
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 24786 جوابش بد بود ؟خوبه عزیزم دهن منو سرویس میکنه چرا بد باشه؟🥺😂روی پام هست دارم سعی میکنم بخابه امروز ... اره..ای جانم سخته بزرگ کردنش ولی شیرینی خودشو داره بچه خدا حفظش کنه برات🫀 کوردم:) ی دختر مغرور جذابم😌🤭 آقایون درخواست ندین 😐
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3851 اره..ای جانم سخته بزرگ کردنش ولی شیرینی خودشو داره بچه خدا حفظش کنه برات🫀 غصه اشو نخور درکت میکنما اما برای چیزی ک اتفاق افتاده و عوض نمیشه غصه نخور بجاش تلاشتو ارادتو بیشتر کن اوهوم سخته اما میگذره یروزی بزرگ میشه و من ب خودم میگم این من بودم ک ی بچه ۳کیلو و خورده اییو انقدر بزرگش کردم 🥲
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 24786 غصه اشو نخور درکت میکنما اما برای چیزی ک اتفاق افتاده و عوض نمیشه غصه نخور بجاش تلاشتو ارادتو بیشتر ... هی چی بگم:))ای جانم اره بچه ها زود بزرگ میشن... کوردم:) ی دختر مغرور جذابم😌🤭 آقایون درخواست ندین 😐
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3851 هی چی بگم:))ای جانم اره بچه ها زود بزرگ میشن... چیزی نمیخای نگی خو نگو اما غصشونخور بخدا اینمدت انقدردرگیر بچه هستم وقت نمیکردم بهت پیام بدم ولی ب یادت بودم اره عین چشم برهم زدنِ فردا ۳۰روزمیشه ک بدنیا اومده
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 24786 چیزی نمیخای نگی خو نگو اما غصشونخور بخدا اینمدت انقدردرگیر بچه هستم وقت نمیکردم بهت پیام بدم ولی ب ی ... چی بگم حالم خیلی بدهه باور کن دیروز نتایج دیدم جلو چن نفر گریم گرف بیخیال:)ای جانم فداش بشم کوردم:) ی دختر مغرور جذابم😌🤭 آقایون درخواست ندین 😐
مغرورزیباا عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3851 چی بگم حالم خیلی بدهه باور کن دیروز نتایج دیدم جلو چن نفر گریم گرف بیخیال:)ای جانم فداش بشم میفهممت نمیگم حق نداری اتفاقا حق داری باور کن منم خیلی ناراحت شدم اما بخدا میگذره خب؟اصلا یمدت بهش فکر نکن خودتو ذهنتو ازاد بذار خدانکنه
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 24786 میفهممت نمیگم حق نداری اتفاقا حق داری باور کن منم خیلی ناراحت شدم اما بخدا میگذره خب؟اصلا یمدت بهش ف ... هی چی بگم:)عزیزمی🫀 کوردم:) ی دختر مغرور جذابم😌🤭 آقایون درخواست ندین 😐