2777
2789
عنوان

وسط اینهمه تاپیک خیانت و بدبختی خوشبختها بیاین وسط بگیم کم نیستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 76 پست

من یه مادرشوهر بد دارم که همش تو زندگیم دخالت می کنه
یه شوهر دارم که گوشش دم دهن مادرشه
تحصیلات بالا دارم اما بیکارم
خونه مستقل نداریم
بچه دوم میخام اما به دلیل روابط نسبتا بدی که با شوهرم دارم اقدام نمی کنم
شوهرم با خونوادم قهره
ولی همیشه احساس خوشبختی می کنم چون بسیار خوش بین هستم نکنه دیوونه ام نمیدونم هر چی هستم احتمالا مغزم معیوبه خخخخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حالم خوبه 

مشکلات هست چه اقتصادی چه مشکلات دیگه😊

اما راضیم و تلاشم رو برای بهتر شدن زندگیم میکنم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من یه مادرشوهر بد دارم که همش تو زندگیم دخالت می کنه یه شوهر دارم که گوشش دم دهن مادرشه تحصیلات ...

نه عزیزم تو کار خوبی میکنی تنها راه انتقام از شرایط سختی که درست بشو نیست اینه که خوش باشی

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
من هر وقت گفتم خوشبختم شبش با شوهرم دعوام میشه😅😅

منم همینطور.

همش احساس میکنم چشمم شوره. یا از بچم تعریف کنم سریع مریض میشه.

میگن فکری که تو سرته مثلا تو ذهن میگی الان تعریف کنم از فلان چیز خراب میشه یا بد میشه بعد اون حرف رو هم اگه بخوبی بزنی انرژی منفی میدی بهش و اون اتفاق میفته

😍😍😍😍😍
من خیلی خوشبختم شوهرخوب پدرشوهرمادرشوهرعالی خواهرشوهرای گل دوتابچه دارم که زندگیمن خدایاشکرت 

خداروشکر عزیزم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

خوشبختم چون بهترين همسر نصيبم شده

بهم ارامش و امنيت ميده هيچوقت تو اين ٨سال كدورت و قهري بينمون نبوده اينو بدون اغراق ميگم

طاقت ناراحتيمو نداره هر كاري ميكنه تا ي لحظه ناراحت نشم

خدا همسرمو بخاطر همه نداشته هام بهم داده

ازش ممنونم و عاشقانه دوسش دارم

هیچکس نیست که بگه مشکلی نداره تو زندگی ولی بعضیها با یه بهونه کوچک احساس خوشبختی میکنن بعضی ها دنال یه بهونه کوچک هستن که بگن بدبختم

خوشبختم چون بهترين همسر نصيبم شده بهم ارامش و امنيت ميده هيچوقت تو اين ٨سال كدورت و قهري بينمون نبو ...

خدا شما و همسرتون را برای هم نگه داره و همیشه خوشبخت باشین  

من وقتی خوش بختیم کامله که خدا کمک کنه و این دختر کوچولویی که تو دلمه سالم بدنیا بیاد و به پاس زحمات زیاد همسرم دخترمونو سالم بذارم بغلش....

خدا جونم میدونم کمک میکنی خوشبخت ترین باشم

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
مشکلات حاشیه ای زیاد دارم ولی همسرم و زندگیه شخصیم راضیم

من هر بار امضاتو میخونم چندتا صلوات میفرستم جانم

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
من وقتی خوش بختیم کامله که خدا کمک کنه و این دختر کوچولویی که تو دلمه سالم بدنیا بیاد و به پاس زحمات ...

انشالله دختر خوشگلت را به شادی بغل بگیری