با شوهرم دعوام شد حالا اگه بگم سره چی همتون خندتون میگیره:داشتیم دوتایی ویدیو نگاه میکردیم که ماشین پراید اومد و شوهرم اسم بابامو آورد و گفت ماشین فلانیه با مسخره گفت بعدش منم گفتم خب از ماشین فلانی که مادربزرگ شوهرمه هم از اونه اما شوهرم خیلی اعصبانی شد و گفت چرا باید اسم مادربزرگ منو بیاری و کلی کتک و دادو بیداد کرد حالا ملی فحش به قبر پدربزرگم کرد و همرو فحش داد منم انقدر گریه کردم دارم میمیرم
از قدیم گفتن با بیشعور بحث نکن اما تو باید جواب توهینشو میدادی حتی بدتر و خوب کردی اما وقتی میدونی دست بزن داره و رد داده چیزی نگو بهش میدونم شرایط طلاق نداری وگرنه میگفتم ثانیه ای نمونی کنارش لطفا تولدش براش خورجین آپشن دار بگیر بنداز روش
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
من نمیدونستم انقدر بهش بر میخوره آخه خب مگه اون اسم بابای منو آورد من ناراحت شدم؟فقط منم اسم مامانبز ...
اصولا مردها خودخواهترن تو کل دنیا
کاش محلش ندی اصن
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
نه اصلا یکم خودتو تغییر بده عزت نفستو ببر بالا مرد بفهمه بهش نیازی نداری بیشتر میترسه و دنبالت میاد