2777
2789
عنوان

چیکار کنم

95 بازدید | 17 پست

متاهلم خواهر زادم کلاس اولع هر روز زنگ میزنه بهم که برم خونشون منم گاهی وقتها نمیتونم واقعا کار دارم بعد بهش میگم کار دارم میگه اگه راستی میگی عکس از کارات بده ببینم،، خجالیته خونه ی ماهم نمیاد، چیکار کنم من، گاهی وقتا نمیتونم شام و ناهار درست کنم،، صدای شوهرم دراومده دیگه

❤🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خندم گرفت ببخشید 😅

عزیز محبت و مهربونیت ب بقیه ی طرف 

زندگی خودت ی طرف دیگه .

خیلی با احترام بگو کار دارم ناراحتم شد بعدا حتما از دلش در بیار .ی فکت روانشناسی هس ک میگه اولویت همیشه خودتی دومم خودت سومم با احترام ب خودت، بقیه 😉 (گفته خودم ).

چند باری بهونه اوردم براش ولی خواهرم شروع کرد لج کردن که تو از ما خوشت نمیاد و... واقعا زبون خوش حال ...

خب شاید میخواد کارا درسی بچه را انجام بدی.

ببین بهانه نیار سفت حرفت را بزن

خب بگو من زندکی دارم همسرم میاد باید کاراشو آماده کنم

هفته ای یه بار میام هفته ای یه بارم خونه مامان مثلا همو میبینیم

شما اگه تعادل برقرار نکنی زندگیت از هم میپاشه بعد خواهرت جوابگوئه؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
وای خندم گرفت ببخشید 😅عزیز محبت و مهربونیت ب بقیه ی طرف زندگی خودت ی طرف دیگه .خیلی با احترام بگو ک ...

چی بگم بخدا امشب شوهرم میگفت تو انقدر رو به بچه ها میدی که بچه ها سوارت میشن، گفت انگار با یه دختر پنج ساله ازدواج کردم 

❤🫀
مرسی عزیزم ولی اگه ناراحت شدن چی

مهم نیس

گاهی هم تلفن را جواب نده بعد بگو کار داشتم دستم بند بود که عادت نکنه هرروز زنگ بزنه

هروقت کنارشونی با روی خوش و مهربونی رفتار کن که بدونن از ناراحتی نیس فقط تو هم زندگی داری واسه خودت

در وهله اول یه ناراحتی پیش میاد ولی با گذر زمان با خوشرفتاری شما از بین میره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

ببین خواهر من 

آنقدری ک شما دل بزرگ و مهربونی داری ی عده بلدن فقط سواستفاده کنن من سنم کمه ها ولی اینقد ازم سواستفاده شد دیدم ن اینکه دیگه خیلی بده همه سوارت میشن .خودت سعی کن هم مهربون باشی هم در عین حال خیلی جدی کار کن رو خودت .الان شما بچه داشته باشی خواهرت میاد مراقبت ن چی میگه میگه من بچه دارم زندگی دارم تو هم الان اینو بگو اینکه بهش بر میخوره یا ن دیگه ب تو ربطی نداره خودش باید درک کنه 

ببین خواهر من آنقدری ک شما دل بزرگ و مهربونی داری ی عده بلدن فقط سواستفاده کنن من سنم کمه ها ولی این ...

اتفاقا یه روز رفتم خونه مامانم اینا کلی خوراکی و..  هم خریدم با خودم برم چون میدونستم ایناهم اونجان بعد که وارد خونه شدم خواهر زادم گفت برو بیرون از خونه این دو ۱۰ روزه نیومدی پیش من، منم خیلی ناراحت شدم بیشتر از این ناراحت شدم که مامان و باباش هیچی نهش نگفتن منم خیلی ناراحت شدم گفتم کلفت میخواین؟ بعدش خواهرم بهم گفت تو از خودت شیدایی حالا پیش همه گفته از فلانی ناراحتم،ولی من حتی پیش نزدیک ترین ادم دورم نگفتم که چی شدع، حرفای خودش یادش نیست ولی حرفای منو یادشه 

❤🫀
عزیزم میشه متن اخرمم بخونی؟

ببین منم دختر آخر بودم و در اختیار بچه های خواهر و برادر

واسه همین سخت با ازدواجمون کنار میان فکر میکنن تا آخر باید به همون منوال قبل باشه

منم بچه خواهرم شبانه روز خونمون بود تا اینکه همسرم گفت من دیگه دارن حسادت میکنم!!!! منم کمتر رو دادم حالا فقط با دعوت میادش

باید سفت برخورد کنی عادی مهربون و سفت

همون موقع بگو منم دلم واست تنگ شده و از دوریت ناراحتم ولی شرایط زندگی آدم عوض میشه

ببین دختر من الآن ۱۰ سالشه از وقتی زبون باز کرده میگه دلم میخواد یه شب خونه خاله بمونم هنوووووز خواهرم دعوتش نکرده!!!!

اینو گفتم که بدونی واسه کسایی دل نسوزونی و زندگیت را به باد بدی که در آینده حتی واسه ت وقت ندارن

الآن فقط میخوان کارای بچه هاشون به خوبی و خوشی بگذره ولی بعد که شما بچه دار بشی میگن یکی که چیزی نیس ما دو تا داریم دستمون بنده و ....

اول و اخر همسرت زندگیته واسه بقیه نذار بینتون سرد بشه

هروقت همسرت نبود همه چیز روبراه بود خودت دلت خواست یه سراغی از بقیه بگیر

ببین منم دختر آخر بودم و در اختیار بچه های خواهر و برادرواسه همین سخت با ازدواجمون کنار میان فکر میک ...

خدا خواست امشب با شما صحبت کنم، منم دقیقا بچه اخرم،، خدا خیرتون بده که با دلسوزی راهنماییم کردین

❤🫀