2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از صمیمی تر شدن چیه آخه؟ صمیمیت باید حتما در طول زمان شکل بگیره.

منظورم اینه ک سردتر نشیم بلکه روز به روز بهتر بشه رابطمون 

چون شنیدم یسریا بعد عقد رابطشدن سردتر میشه 

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱

نزاشتن طلاق بگیریم و حالا بعد ۷ سال با اون همه خاطرات و وابستگی زندگیمون تموم شدس فقط مونده یه امضا  و تمام😊

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
منظورم اینه ک سردتر نشیم بلکه روز به روز بهتر بشه رابطمون چون شنیدم یسریا بعد عقد رابطشدن سردتر میشه

من تا حالا همچین چیزی نشنیدم.

بهتره الان رو این کار کنی که چطور بهت بیشتر و بیشتر احترام بذاره. صمیمیت بعدا خودش به وجود میاد.

پشیمونم که چرا زیاد خونشون رفتم.و چرا شبا می موندم.چون بعدش مادر بد ذاتش گفت اینا همش پیش هم بودن حا ...

اتفاقا همسر منم خیلی میگه بیا خونمون من دوست ندارم زیاد برم نمیدونم دیکه چ شکلی برم بعد خودم شاعلم تا ۳ سرکارم میام دوست دارم استراحت کنم به زندگیم برسم فرداشم زود باید برم ولی هرچند روز میگه نمیدونم چی بگم بهش امروز دیکه گفتم چند روزه استراحت نکردم ولی واقعا چقدر باید باشه رفت و آمد

من خودم دوست ندارم برم چون میدونم بریم همسرم تقاضای جنسی میکنه منم آمادگیشو ندارم

هر کاری دلمون می خواست کردیم هیچ حسرتی ندارم  از مسافرت تفریح تا خونه سازی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نزاشتن طلاق بگیریم و حالا بعد ۷ سال با اون همه خاطرات و وابستگی زندگیمون تموم شدس فقط مونده یه امضا ...

اگه بهم وابسته شدین به زندگیت فرصت بده 

بخدا هیچ زندگی بدون چالش نیست مطمئن باش

اتفاقا همسر منم خیلی میگه بیا خونمون من دوست ندارم زیاد برم نمیدونم دیکه چ شکلی برم بعد خودم شاعلم ت ...

نهایتان پنجشنبه غروب برو تا جمعه ظهر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نهایتان پنجشنبه غروب برو تا جمعه ظهر

اره باید باهاش صحبت کنم که چهارشنبها یا پتج شنبها ک دیگه تعطیلم برم هفته ای یکبار کافیه دیگه

اتفاقا همسر منم خیلی میگه بیا خونمون من دوست ندارم زیاد برم نمیدونم دیکه چ شکلی برم بعد خودم شاعلم ت ...

به نظرم دوران عقد باید کوتاه باشه وقتی طولانی بشه.مجبوری باش راه بیای  و دیگه بعد که به کامش برسه تغییر می کنه.البته توی دوران عقد اینطور میشن.من مادر شوهرم خیلی پست بود.راه نشون پسراش میداد.توی دوران عقد کارو تمام کنن بعد فشار بذارن روی عروس تا دیگه عروسی و جشن و اینا نخواد