2777
2789

باید برا کنکور بخونم قبول نشدم خیلی اوضاع خونمون بده  مادرم گریه میکنه میگه حلالت نمیکنم جلو همه سنگ رو یخم کردی خودمم حس میکنم همش انگار قلبم داره وایمیسته استرس جونی برام نزاشته داداشمم خیلی استرسشو دارم اونم درست و حسابی درس نمیخونه دارم دق میکنم اینقدر حالم بده حس میکنم سنگی گذاشتن رو سینم دارن فشارش میدن  دعا کنین برام از شر این کنکور لعنتی خلاص شم امسال یه دانشگاه خفن بیارم همش دلم میخواد گریه کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکن قربونت برم سعیتو بکن سال آینده قطعا اون‌ چیزی رو که میخوای قبول میشیارامشتو حفظ کن و امید ب ...

مرسی عزیزم اینقدر داغونم هر چی راه میرم هی حالم بدتر میشه میخوام نماز شب بخونم شاید یکمی بهتر شم 

مرسی عزیزم اینقدر داغونم هر چی راه میرم هی حالم بدتر میشه میخوام نماز شب بخونم شاید یکمی بهتر شم

حرف زدن با خدا که همیشه جوابه و کارتم عالی ولی لطفا دیگه واسه چیزی که راه چاره داره غصه نخور قشنگ من :)