بلدرچین همه پسند نیست...خیلی خاصیت داره ولی یه بوی خاصی داره...اول دو تیکش کن....ادویه کامل بزن..تو روغن داغ کامل سرخ کن طلایی بشه که بوش گرفته بشه...بعد پیازداغ و رب و ترشی بهش بزن با کمی اب که بپزه درش هم بزار....یواش بپزه ابش جنع بشه و به روغن بیوفته خوشمزه میشه
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛
کمی تفت میدم ادویه میزنم میذارمش تو شیشه دهانه گشاد پیاز و گوجه و هویج و سیب زمینی و ذرت میریزم ابم میریزم درشو میبندم شیشه رو میذارم تو یه قابلمه که اب توش هست میذارم میپزه همه موادش حفظ میشه و خیلی مقویه
میتونی دو سه ساعت تو پیاز بخوابونی.....ولی من همون اول کامل ادویه میزنم و تو روغن داغ کامل سرخش میکنم بوش گرفته میشه بعد پیازداغ و اب و ترشی میزنم توش میپزه اصلا بو نمیده
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛