الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلدرچین همه پسند نیست...خیلی خاصیت داره ولی یه بوی خاصی داره...اول دو تیکش کن....ادویه کامل بزن..تو روغن داغ کامل سرخ کن طلایی بشه که بوش گرفته بشه...بعد پیازداغ و رب و ترشی بهش بزن با کمی اب که بپزه درش هم بزار....یواش بپزه ابش جنع بشه و به روغن بیوفته خوشمزه میشه
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛
کمی تفت میدم ادویه میزنم میذارمش تو شیشه دهانه گشاد پیاز و گوجه و هویج و سیب زمینی و ذرت میریزم ابم میریزم درشو میبندم شیشه رو میذارم تو یه قابلمه که اب توش هست میذارم میپزه همه موادش حفظ میشه و خیلی مقویه
میتونی دو سه ساعت تو پیاز بخوابونی.....ولی من همون اول کامل ادویه میزنم و تو روغن داغ کامل سرخش میکنم بوش گرفته میشه بعد پیازداغ و اب و ترشی میزنم توش میپزه اصلا بو نمیده
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛