2777
2789
عنوان

بیان فرهنگ سازی کنیم

117 بازدید | 13 پست

کسی میخواد طلاق بگیره نگیم علتش چیه باکره هستی یانیستی ، مهریه گرفتی یانه ۴ سال تموم دادگاه رفتم برای طلاق 

بیچاره ام کردن اون زمان اینقدر این سوال از من وخانواده ام کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ترن س بود تاپیک زد در مورد خواستگارش

یه عده انگار موجود جهت کالبد شکافی پیدا کردن 

الان آلت داری؟!.سینه داری؟!

پریود میشی ؟!

ارضا میشی ؟!

آلتت چی شد؟!

موهای بدنت چی ؟!

رحم ک نداری

حالا طرف میگه برام ناراحت کننده است خواهش میکنم در مورد موضوع کمک کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فرهنگ سازی دوم:گفتن به تو چه رو نرمالایز کنیم...شنیدنش رو هم نرمالایز کنیم..و نترسیم:)

خانواده ام اینکارو نمیکردن روشون نمیشد 

و من نابود شدم بابت توضیح دادن مادر وپدرم و فامیل های فضول

یا بچه ات پیش پدرش میمونه دلت تنگ نمیشه؟! اون چی؟! 

اینم سوالع ؟! خب معلومه سخته و تنگ میشه ولی چاره نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

این مسایل خصوصی خود فرد هست قبول دارم به اندازه کافی در بازه طلاق افراد اذیت میشن بهتره وارد وسایلی که آزار دهنده است خودداری کنیم

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خانواده ام اینکارو نمیکردن روشون نمیشد و من نابود شدم بابت توضیح دادن مادر وپدرم و فامیل های فضول

حالا من درک میکنم مثلا شاید نشه دقیقا عبارت " به تو چه" رو به کار برد..

اما خب همینی که توضیح اضافه ندی(اصلا کلا توضیح ندی) و بگی دوست ندارم در موردش صحبت کنم، هم اوکیه!

راستی دختر..

آفرین که اونقدر شجاع بودی که با وجود یسری فرهنگ اشتباه و رفتار اشتباه، روی انتخاب خودت پافشاری کردی و اون دوران رو هم گذروندی❤️

ماکارون هستم:)

حالا من درک میکنم مثلا شاید نشه دقیقا عبارت " به تو چه" رو به کار برد..اما خب همینی که توضیح اضافه ن ...

ممنونم عزیز دلم وای چقدر وجود افرادی مثل شما تو زندگی لازمه

منظورتون طلاقم بود دیگه؟

ممنونم عزیز دلم وای چقدر وجود افرادی مثل شما تو زندگی لازمهمنظورتون طلاقم بود دیگه؟

شما لطف داری😍

بله عزیزم..

منظورم همون دورانیه که درگیر دادگاه بودین..

نمیدونم در نهایت منجر به طلاق شد یا نه..

اما به عنوان یک زن میدونم که چقدر زن ستیزی و زن علیه زن زیاده..

و فقط کافیه که یک زن پاش به دادگاه باز بشه یا تصمیم بگیره که جدا شه..

قشنگ میشه یک "موضوع"، که یسری بیکار بشینن در موردش حرف بزنن..

و واقعا شجاعت میخواد انتخاب کردن یک مسیری که میدونی از تو یک "موضوع" میسازه:)

(البته که ما آب هم بخوریم، تبدیل به یه موضوع میشیم واسه یسری بیکار..اما پروسه جدایی، یا همین دادگاه و پاسگاه،  از اون موضوع‌هایی هست که متاسفانه یه ذره زیادی بهش هیت داده میشه)

ماکارون هستم:)