2777
2789
عنوان

خسته ام

109 بازدید | 19 پست

روحی جسمی روانی همه جوره خیلی زیاد

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب خیلی خوبه برو بخواب

هی کو خواب 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
سرپامیشی

سر پا هستم‌مجبورم باشم 

حالا دونه دونه اوکیش کن اول از جسمی شروع کن برو بخواب 

در جلسات بعدی بقیه‌ش رو توضیح میدیم

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

یه آهنگ آروم گوش کن بوخواب ولش کن فردا یه روز دیگس

دارم تحقیق مینویسم 

حالا دونه دونه اوکیش کن اول از جسمی شروع کن برو بخواب در جلسات بعدی بقیه‌ش رو توضیح میدیم

خوابم نمیاد پریشانم 

من هم💔به زور سرپاام

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.