2777
2789
عنوان

چرا‌اکثرا‌خانوما‌زشت‌شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکی زشت نیستیاد بگیریم بیشتر حواسمون به زندگی خودمون باشه و تو کار دیگران دخالت نکنیم چون عملی بود ...

خیلی خوابم میاد فردا دعوا کنیم. ولی اتفاقا عملی بودن یک شخص به ما هم خیلی ربط داره. تو جامعه اگه همه عمل زیبایی کنن، استانداردهای زیبایی کل جامعه تغییر میکنه. (مث اتفاقی که الان داره میفته) تصویر از بدن زن تغییر میکنه. دیگه شما به عنوان یه دختر نچرال پذیرفته نمیشی. 

و این همون جامعه‌ایه که من توش زندگی میکنم. دخترم قراره زندگی کنه. پس اتفاقا خیلی به من ربط داره. 

تازه همه خوشگل شدن من خودمو زشت میبینم در برابر اونا

خوشکلی مصنوعی که نصفشم تزریقه ادم دل چرکه فک کن یه مشت مژه باچسب چسبوندن به مژه ها .یه مشت مواد شیمیایی ریختن توی صورت یه مشت رنگ شیمیایی ریختن زیر ابرو .

یه عدشونم که فقط تقلید کردن ادم میترسه از کنارشون رد میشه .نمیدونم کسی کنارشون نیست بهشون بگه چیا بهشون نمیاد و استفاده نکنن ؟!

لایک نکنید .توروخدا 
ی عده زیباتر شدن ی عده زیبا بودن زشت شدن

دقیقا

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

ولی واقعا خیلی وقته قیافه ی ترسناک و زشت ندیدم من درسته زیاد ور رفتن با صورتشون و عمل و تزریق دارن اما خوشگلن دیگه اون افراط چندسال پیش رو ندارن،بستگی به محل زندگی هم داره البته

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

اونا خوشگل میکنن ی مدت خوشگلن باز خالی میکنن زشت میشن

و ما همان زشتی که از اول بودیم میمانیم خخخخخخ

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
آره آخه بعد چند سال گوله میشه و عفونت میگیره باید خالی بشه بزتن داخل نت خالی کردن ژل حالت تهوع میگیر ...

وای یا خدا من ک شنیده بودم جذب میشه باید دوباره بزنی.من خیلی دوست داشتم واسه گودی چشمام بزنم ولی چون تمدید میخواست نرفتم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖