2777
2789

من پسرم خیلی مظلوم وخجالتیه همیشه دنبال پیدا کردن دوست. مثلا دوستاشو بستنی مهمون میکنه یا براشون خوراکی میخره .خیلی بچه باهوشی وخیلی تو رفتار آدما توجه میکنه نگرانشم آسیب ببین .اکثر بچه ها خیلی باهاش گرم نمیگیرن. درواقع پسر من همیشه پیش قدم‌میشه برا دوستی ویه وقتایی پسرا باهاش دوست نمیشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم پیش دبستانیه مشکلم اینه دست چپ و راستش هنوز معلوم نیست همش دستشو عوض میکنه البته چون من راستم پدرش چپ نمیدونم کی معلوم میشه.

نگران پسرت نباش فقط خیلی عادی براش توضیح بده ک مهم نیست اگه کسی نخواد با تو دوست بشه به جاش خیلیا دوست دارن باهات دوست بشن منم مثل تو بودم ولی اگه کسی نمیخواست باهام دوست شه میرفتم با یکی دیگه دوست میشدم.(ناکامی ها برای بچه ها مفیدن فقط سعی کن دلسوزی نکنی و عادی جلوه بدی بگو شاید تو هم دوست نداشته باشی با بعضیا دوست شی)

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

عشقم یه دوست صمیمی خوب بتونه پیدا کنه بهتر از تعداد بالاست 

خودت ببین پسرت با کی بیشتر دوست داره ارتباط بگیره اگه اونم دوس داشت تو برای ایجاد صمیمیت بیشتر کمکش کن ینی مثلا دعوتش کن پسره رو با مامانش خونتون یا قرار بزارین برین پارک و کلا خانوادگی رفت و آمد کنین 

اینطوری ممکنه یه دوستی خوب برای پسرت حتی تا دبیرستان و دانشگاهش بسازی🫠

دخترم خیلی اجتماعی و زرنگه ولی خیلی بی خیال و نامرتبه 

ابرو برام نمونده پیش کادر دبستان بی بی انضباط ه

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰