2777
2789

من دوساله ازدواج کردم همسرم کاملا معمولی از همه نظر 

یه پسر خاله ای داشتم ک همه جوره دوسم داشت و خاستگاری اومد ولی ارتباط و دوستی نداشتیم چون شغل نداشت ردش کردم چون خانوادم گفتن اله  و بله و با شوهرم ازدواج کردم

تحت تاثیر حرف خانواده و ...

الان اون پسر خاله پیشرفت کرده شغل خوب و... و من دارم هر روز خودمو سرزنش مبکنم ک چرا ردش کردم چرا 

با اون خوشبخت تر میشدم میبینمش حالم بد میشه 

نمیدونم چ مرگمه  و بقیه خاله ها هم غیر مستقیم دارن میگن اشتباه کردی اون بهتر بود مث خره داره همه وجودمو میخوره 

چیکار کنم😔

مطمئن باش اگه با اونم ازدواج میکردی عیوبی داشت هیشکی کامل نیی بچسب ب زندگیت مقایسه نکن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

اصلا این فکر رارو نکن وتو الان متعهد به همسرت هستی وهمین طور که ما دوست نداریم همسرمون مارو مقایسه کنه وبه کس دیگه فکر کنه اوناهم دوست ندارن والان به پیشرفت خودتون فکر کن ومقایسه رو بزار کنار واین کار شیطونه ولعنتش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو اونو نگرفتی بهش برخورده خودشو کشته تا ازشوهرتو بالاتر باشه

اگه تو رو میگرفت همون بود که بود از وضع الانتم اصلا بهتر نبود

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
چون تو اونو نگرفتی بهش برخورده خودشو کشته تا ازشوهرتو بالاتر باشهاگه تو رو میگرفت همون بود که بود از ...

خوب مشکل همینه و من و اون الان رفیبیم دروغ چرا چشم ندارم ببینم نمیدوپم چجوری خودمو فانع کنم

مطمئن باش اگه با اونم ازدواج میکردی عیوبی داشت هیشکی کامل نیی بچسب ب زندگیت مقایسه نکن

اره عیب داشت ولی در رقابتم انگار باهاش نمیدونم چیکار کنم دلم خنک شه چون خانوادش دارن بهم میرسونن ک اون داره پیشرفت میکنه

خوب مشکل همینه و من و اون الان رفیبیم دروغ چرا چشم ندارم ببینم نمیدوپم چجوری خودمو فانع کنم

اون ظاهررو خوب کرده ولی از باطن زندگیش خبر نداری

شاید هیچ لذتی نبره ب خاطر حس رقابت

پس تو حتما بهتری ک اون همچنان در تلاش برای بالابردن خودش هست

بی خیال باش

هرکی ی روزی و یه زندگی داره

خوشیاتو فدای نظر دیگران نکن

از همینی ک هستی لذت ببر و برا بهترشدن زندگیت تلاش کن ولی نه برای بالاترشدن از دیگران 

فقط برای حال خودت

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اون ظاهررو خوب کرده ولی از باطن زندگیش خبر نداریشاید هیچ لذتی نبره ب خاطر حس رقابتپس تو حتما بهتری ک ...

الان اون میخاد یه چیزی بخره من جز میزنم و حالم از خودم بهم میخوره بخاطر این اخلاق گوهم

باطن زندگیتو با ظاهر زندگی اون مقایسه نکن🫠شاید شعاری باشه اما عین حقیقته

فک میکنم باطنشم خوب باشه زنشو جلو همه بغل میکنه و خودشو میماله بهش جلو من  قشنگ نیست ولی نشون دهنده علاقه هست

الان اون میخاد یه چیزی بخره من جز میزنم و حالم از خودم بهم میخوره بخاطر این اخلاق گوهم

پیگیرش نباش 

خودتو بزن ب بیخیالی

حسود هرگز نیاسود داری میشی

تمرین کن میشه

اگ کسی هم گفت اصلا ب رو خودت نیار بگو نوش جونش

میدونی احتمالا کسی هست اطرافت که هی خبر میاره برات ک فلانی چقدررررر وضعش توپه

فک میکنم باطنشم خوب باشه زنشو جلو همه بغل میکنه و خودشو میماله بهش جلو من قشنگ نیست ولی نشون دهنده ...

اصلا نشانه علاقه نیست

نشانه ی حرص دادن توئه و ظاهرا هم موفق بوده

پیگیرش نباش خودتو بزن ب بیخیالیحسود هرگز نیاسود داری میشیتمرین کن میشهاگ کسی هم گفت اصلا ب رو خودت ن ...

ارع خالمه ک خاله اونم میشه و خیلی سعی کرد مارو بهم برسونه ولی من تحت تاثیر مامان بابام گفتم نه و .....💔

اصلا نشانه علاقه نیستنشانه ی حرص دادن توئه و ظاهرا هم موفق بوده

اره واقعا موفق بوده چون از زندگیم هیچی نمیفهمم همش دنبال راهکارم ک خودمو بکشم بالا ازش جلو بزنم همسرمم ک بیخیال ن اینکه تلاش نکنه طفلک خبر نداره ولی زقابت نداره 

ارع خالمه ک خاله اونم میشه و خیلی سعی کرد مارو بهم برسونه ولی من تحت تاثیر مامان بابام گفتم نه و ... ...

حتما دلایل منطقی داشتی ک نه گفتی

اصلا از انتخابت پشیمون نباش و ازنه گفتنت

خالتم بگو دیگه خبر نیار برام مهم نیست

اگ ما به هم رسیده بودیم تا حالا شاید هم طلاق گرفته بودیم هم رابط ی خانواده هامون بهم خورده بود

بگو مهم نیست برام خبر ازش نیار