2777
2789
عنوان

یه مشکلی هست خاهرا بیاین ارومم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و این بنظرت نمیشه عذاب کشیذن تا اخر عمر؟

اکه فکرتو خالی نکنی چرا

خودت ب فکر خودت باش عزیزم

اونا ک خبرمیارن خوشبختی تورو نمیخوان

وگرنه اصلا نمیگن اون بهتره که جوش بزنی و حرص بخوری و فکرت درگیرشه

میگن نگین ک غصه نخ‌وره

دلسرد نشه

پس دوست و دوستدار تو نیستن

حرفشونو باور نکن و کوش نکن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اکه فکرتو خالی نکنی چراخودت ب فکر خودت باش عزیزماونا ک خبرمیارن خوشبختی تورو نمیخوانوگرنه اصلا نمیگن ...

فقط دعا کن بیخیالش شم وگرنه خودمو نابود میکنم از بین میرم حسادت کل وجودمو گرفته حالم از خودم بهم میخوره 

از همه بدتر حرف بقیه فامیل ک اون فلان خنه و ماشین و خریده و.

حتما میگن جلو روم مطمعنم میزننش تو سرم 

من طاقت اینارو ندارم خدایا امتحانم نکن با اینجور چیزا منو ببر زاحتم کن😭

اون الان خودشو رقیب من میدونه و من متنفرم از رقابت چون ب اندازه کافی حس نفرت رو ازش گرفتم یه جوری زن ...

به خاطر دیگران خودتو عذاب نده تو هم به شوهرت اون قدر عشق یده همه بسوزن و حسرت بخورن

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

به خاطر دیگران خودتو عذاب نده تو هم به شوهرت اون قدر عشق یده همه بسوزن و حسرت بخورن

اون از نظر مالی خودشو کشیده بالا ولی ما معمولیم هستیم و تو طایفه ما پول حرف اولو میزنه و همه اینا تو سر من زده میشه غیر مستقیم من موندم واقعا خدا چا اینجوری کرد

فقط دعا کن بیخیالش شم وگرنه خودمو نابود میکنم از بین میرم حسادت کل وجودمو گرفته حالم از خودم بهم میخ ...

وای دختر این چ حرفیه خدانکنه

لاحول ولا زیاد بگو از ذهنت میره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بنظزت طبیعیه اینا؟

ی کوچولوش طبیعیه چون دغدغه ات تو زندگی کمه اینا میاد توذهنت

برو خوش باش نذار دغدغه بیاد توزندگیت

از خوشی فکرتو ازاد کن نه از دغدغه زیاد

حتما والدینت بهتر از تو صلاحتو میخواستن ک نه گفتن

برو خوش باش مسافرت برو ورزش برو کار کن فکرتو ازاد کن

ی کوچولوش طبیعیه چون دغدغه ات تو زندگی کمه اینا میاد توذهنتبرو خوش باش نذار دغدغه بیاد توزندگیتاز خو ...

انقد درگیرم باشگاه دانشگاه درس جهیزیه ولی همش ب دو نیم تقسیم میشه و اون عین یه مترسگ همجا هست نمیتونم نفرینش کنم خدا مپو ببینه حلش کنه بزام یا یه چیزژ ازش نشونم بده ک مطمعن شم مال هم نبودیم