2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دختر منم محیا هست به نظر منم لطیف وخوش آواست

چه خوب شد گفتین

دوتا سوال داشتم یکی اینکه هرجا اسمشو بخوان بنویسن میگین با ح جیمی یا معمولا میدونن

دوم اینکه میدونن اسم دختره اخه یه جا من اسم محیا رو گفتم گفتن دختره یا پسر(بیشتر جمع غیر مذهبیا نمیدونن انگار نه؟)

اسم دختر منم محیا هست به نظر منم لطیف وخوش آواست

چند سالشه دخترتون؟از همه جهت شما و دخترتون از اسمش راضی هستین؟

من اسم دختر اولم ریحانه اس

بین حنانه و محیا موندم کدوم بهتره😕

خب مثلا محیا مذهبی نیست؟ سواله براماینطوری که اسمی جز دو سه تا نمیمونه

چرا اتفاقا من عاشق اسم‌محیا هستم 

اما به نظر من اسم ائمه مذهبی محسوب میشه. محیا اسم خوبیه و معنی خوبی داره  همین 

ربطی نداره عزیزم منم سر مذهبی های افراطی یک کاربریم رو برا همیشه از دست دادم اتفاقا مذهبی افراطی این ...

در مقابل مذهبی های افراطی ما غیر مذهبی های افراطیم داریم که روی عقیده خودشون زیادی تعصب دارن و انواع توهینو به بقیه میکنن. پس ربط داره.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

اسرا

مورا

نور دخت

محیا

آسنات 

آسنا 

عسل

آلا

آنا

سما

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

در مقابل مذهبی های افراطی ما غیر مذهبی های افراطیم داریم که روی عقیده خودشون زیادی تعصب دارن و انواع ...

والا تا بوده تو این سایت من برعکسشو دیدم 🤝🤝

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

والا تا بوده تو این سایت من برعکسشو دیدم 🤝🤝

منم نا بوده هر دوشو دیدم🤝🤝

شمام یه ذره دقت کنی جفتشو میبینی🌹.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .