2777
2789

خدا مرد شکاک رو نصیب گرگ بیابون هم نکنه که زندگی خودشو زن و بچشو یک تنه خراب میکنه

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم همینقدر بد دله

حالا ما همگی چادری  لباس های تیره 

رو پوشیده. سر بزیر  

اهل بیرون رفتن نیستیم

توعم میزنه ک روزی با یکی هستیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی دیده ازت حتما

میگم تو این ۱۲سال که این همه گوشیمو چک کردیو و سرزده اومدی خونه و پرینت گوشی گرفتی و...چی دیدی از من،میگه حتما تو خیلی زرنگی که تا حالا چیزی ازت پیدا نکردم...

بابای منم همینقدر بد دلهحالا ما همگی چادری لباس های تیره رو پوشیده. سر بزیر اهل بیرون رفتن نیستیمت ...

منم تو شهر غریبم،هیچکسو اینجا ندارم،تنهایی اصلا بیرون نمیرم ولی همش فک میکنه با یکی در ارتباطم و..

منم تو شهر غریبم،هیچکسو اینجا ندارم،تنهایی اصلا بیرون نمیرم ولی همش فک میکنه با یکی در ارتباطم و..

معتاده؟

بابای منم فکر میکنه کسیو میاریم خونه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.