2777
2789
عنوان

واقعا چرا

124 بازدید | 25 پست

با اقایی دارم اشنا میشم خانواده ها در جریانن ۷ماهه دوسش دارم موجهه عاقله اما یه بدی داره رفتارش پشت گوشی با واقعیت خیلی فرق داره پشت گوشی ادم بی احساسیه ولی حضوری هربار میبره کافه گل میخره از خیابون رد شدنی سمتی ک ماشینا میان وایمیسه اول هرجا بریم میگ شما وارد شو ولی پشت گوشی ادم ب شدت بی احساسیه موندم چون قصدمون ازدواجه رو‌همه چی حساس شدم

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

از این پسرا »»»»»

شما قراره در کنار هم زندگی کنین و با هم باشین قرار نیست پشت گوشی و دور از هم باشین 

برو ی آمار ازش بگیر اوکی و خوب بود و با کسی دیگه ای نبود و مطمئن شدی خیانت نمیکنه بله رو بده 

گوشیم بندازین دور توی زندگی مشترک جز تماس و ۲ تا پیام سیب زمینی بخر پیاز بخر به درد نمیخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی محبت کلامی نداره چه حضوری چه مجازی ؟

چرا میکنه ولی خیلی کم انلاین میشه ریلز میفرستم فقط لایک میکنه هفته ای شاید ۲بار زنگ بزنه 

از این پسرا »»»»»شما قراره در کنار هم زندگی کنین و با هم باشین قرار نیست پشت گوشی و دور از هم باشین ...

تحقیق کردیم تعریف کردن خانواده ها گفتن یه مدت اشنا شیم من بددهنی بی احترامی هیچی ازش ندیدم ولی مثلا از یه موردی ناراحت میشم گاها اهمیت نمیده 

تحقیق کردیم تعریف کردن خانواده ها گفتن یه مدت اشنا شیم من بددهنی بی احترامی هیچی ازش ندیدم ولی مثلا ...

خب فکرش شاید درگیر باشه و درست حسابی روی موبایل نباشه فکرش درگیر کارش درگیر زندگی شخصیش باشه 

توی حضوری و همو می بینید اینطوری نیست نه؟ اینجا شاید خودشو موظف می‌دونه تایمشو برات بزاره بدون فکر اضافی 

خب فکرش شاید درگیر باشه و درست حسابی روی موبایل نباشه فکرش درگیر کارش درگیر زندگی شخصیش باشه توی حضو ...

۲هفته ۱بار میریم بیرون چون دبیره ۳روز در هفته کلاس داره و داره برای ازمون دکتری میخونه درکش میکنم الان امروز من خودم گفتم صبحت بخیر همونو جواب داده دیگ خبری ازش نیس

چرا میکنه ولی خیلی کم انلاین میشه ریلز میفرستم فقط لایک میکنه هفته ای شاید ۲بار زنگ بزنه

خب مدلشه عیبی نداره

ولی تا جایی که شنیدم ازدواجم چند ماه اولش گل و بلبله بعدش دیگه ....😂👊😭🤜

خب مدلشه عیبی ندارهولی تا جایی که شنیدم ازدواجم چند ماه اولش گل و بلبله بعدش دیگه ....😂👊😭🤜

میترسم‌مودی باشه بدیخت شم آبان ماهی هم هست🥲😂

از این پسرا »»»»»شما قراره در کنار هم زندگی کنین و با هم باشین قرار نیست پشت گوشی و دور از هم باشین ...

دلت خوشه ...از کجا بفهمیم خیانت نمیکنه ...طرف بعد از چند سال زندگیه مشترک خیانت میکنه ...قبل ازدواج از کجا بفهمم طرف خیانت نمیکنه 

میترسم‌مودی باشه بدیخت شم آبان ماهی هم هست🥲😂

اخ آره مودی بودنو ولی میشه از رفتارش فهمید

تو رو خدا مواظب باش

اینجا خیلی دیدم دخترایی که از ازدواجشون مثل چی پشیمون شدن 

دلت خوشه ...از کجا بفهمیم خیانت نمیکنه ...طرف بعد از چند سال زندگیه مشترک خیانت میکنه ...قبل ازدواج ...

اره والا رو‌ نمیششه ک

اخ آره مودی بودنو ولی میشه از رفتارش فهمیدتو رو خدا مواظب باشاینجا خیلی دیدم دخترایی که از ازدواجشون ...

واسه همین میترسم 🥲