2777
2789
عنوان

واقعا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 25 پست
۲هفته ۱بار میریم بیرون چون دبیره ۳روز در هفته کلاس داره و داره برای ازمون دکتری میخونه درکش میکنم ال ...

به به بهترین شغلم که داره دبیر شغلی انبیاست و بس. حقوقش میزان درآمدش اوکیه ؟ شغل دومم داره؟

و در رابطه با متنت باید بگم که آره خب ببین داره درس میخونه و دبیرم هست فشار و سختی و تحمل دانش آموزا روشه درساش ی طرف 

تو به دل نگیر اگر خیلی میخوای ذوق نمیکنه ذوق تو ۹۰ درصد پسرای الانی دیگه مُرده بنظرم بخاطر فشار توی زندگی ( دخترا باز روحیه شون لطیف  تره)

به به بهترین شغلم که داره دبیر شغلی انبیاست و بس. حقوقش میزان درآمدش اوکیه ؟ شغل دومم داره؟و در رابط ...

حقوقش ک ۱۷ و‌۷۰۰حکمشه 

خداروشکر امکانات اولیه خونه ماشین داره با وام و قرض زیاد😂

شغل دومم فعلا موقتی میره میخاد یه شغل دیگ پیدا کنه

خودش که میگ به خاطر مشکلات مالی حوصله هیچیو ندارم طلا شد خدا تومن و‌فلان مشکلات مالی هم روشه

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت خوشه ...از کجا بفهمیم خیانت نمیکنه ...طرف بعد از چند سال زندگیه مشترک خیانت میکنه ...قبل ازدواج ...

بیشتر به ذات طرف بستگی داره که توی مدتی که باهاش باشی تا حدی دستت میاد 

یکی ذاتش خوبه واقعا توی جمع ۲ هزار نفری جنس مخالف بندازیش نگاه نمیکنه و برعکس 

بیشتر از عشقو علاقه به ذات و با وجدان بدون طرف بستگی داره که ببینه یک زنو بچه داره نره زن دوم نگیره.........

نمونه بارزش میشه گفت قدیمیا که خیلی اعتماد داشتن بهم الانم پسرایی هستن مثل اونا 

حقوقش ک ۱۷ و‌۷۰۰حکمشه خداروشکر امکانات اولیه خونه ماشین داره با وام و قرض زیاد😂شغل دومم فعلا موقتی ...

خب خداروشکر خونه ماشین داره ولی خب شغل دوم زدن سخته یا باید بره سمت مشاوره تحصیلی یا اینکه معروف تر بشه بین بچها تایم کلاس خصوصیش پر شه ( برای درسای تخصصی دبیرستان میگم) 

بازار آزاد ک الان حال همرو خراب کرده با این بازارای خرابو کساد و هزار جور مشکل ، دیگه مشکلات مالی هم روشه زیاد سخت نگیر بهش 😂

خب خداروشکر خونه ماشین داره ولی خب شغل دوم زدن سخته یا باید بره سمت مشاوره تحصیلی یا اینکه معروف تر ...

ب خدا من سخت نمیگیرم بابام گفته منم حمایتتون میگنم جهیریه ازش نمیگیره بقیه چیزاعم همینطور خودش میگ زن من باید بدرخشه طلا بندازه همه چی بهترینش مال تو باشه فعلا که شغل دوم‌میره درامدشم خوبه حقوق معلمیش کلا میره برای وام‌و قسط

ب خدا من سخت نمیگیرم بابام گفته منم حمایتتون میگنم جهیریه ازش نمیگیره بقیه چیزاعم همینطور خودش میگ ز ...

به به ، ایشالا به پای هم جوون جوون زندگی کنید. این کم ذوق بودناش و اینا درست میشه به مرور زمان کنار هم ک باشین حل میشه نترس اونم دوسِت داره.

به به ، ایشالا به پای هم جوون جوون زندگی کنید. این کم ذوق بودناش و اینا درست میشه به مرور زمان کنار ...

قربومت 🙏

امیدوارم بهش وابسته شدم 🥲🥲

مرسی برادری کردی در حقم برسی به ارزوهات