سام علیک این تاپیکمو گزارش بزنین 3 4 تا لازم داره تا بترکه. بجاش لایک کنین ایه الکرسی میخونم براتون ...
اینکه موردی نداشته برا چی گزارش بزنیم
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
یه دوست پسر داشتم کم سن بودم لنز سبز آبی میزاشتم اون موقع ها لنز کسی نمیزاشت این پسره فکر کرده بود من چشمام همون رنگیه یک هفته ای اومد خاستگاریم بعد بهش گفتم من چشمام مشکیه ها گفت عیب نداره دیگه عاشقت شدم😂
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
بچه ها من ۲۶سالمهدیر نیست واسه دوست پسر و اینا؟شانسی دارم یعنی؟
رابطه درست نی الان پسرا ۹۹ درصدشون برا هول بازی وارد رابطه میشن تا ۴ ۵ سال پیش خوب بودا الان گردن گیری افتضاح سر دو هفته ببینن اهل یه سری کارا نیستی کات میکنن مگر ۱ درصد روابط