2777
2789

خیلیا الان یادشون رفته که ۱۲ روز تو کشور چه خبر بود و چه جوون های دسته گلی شه.ید شدن ولی ما خانواده شهدا داریم زجر میکشیم .

جای خالی برادرم هیچ جوری پر نمیشه ،هیچوقت به نبودنش فکر هم نکرده بودم 😭

،خیال میکردم پدر و مادرم میمیرن بعد داداشم میاد از من و خواهرم دلجویی میکنه و دلداریمون میده ولی الان تنها کسی که نیست داداشمه 😭

افسردگی شدید گرفتم توان زندگی کردن ندارم ،هرکاری که میکنم یه غم بزرگ روی سینمه که خودم حسش میکنم ولی به چشم نمیاد .

انگار که یه وزنه ی هزار کیلویی انداختن دور گردنم و مجبورم با همون زندگی کنم و دنبال زندگی بدوام 😭

لحظه هایی هست که حاضرم هرکاری بکنم ولی فقط یه لحظه داداشمو ببینم یه بار دیگه بهم بگه خواهر یه بار دیگه سرم رو ببوسه 😭

دلتنگی امون رو بریده ولی هیچ کجای دنیا نمیتونم برم که ببینمش کاش میدونستم یه جای خیلی دوره که نمیتونم برم پیشش ولی واقعبت اینه که هیچ جا نیست،هیچ جای نیست که توش نفس بکشه یا راه بره ،صدای خنده اش هیچ جا نیست صدای حرف زدنش هیچ جا نیست  😭

هرچقدر دور بشم یا هرچقدر راه برم پیداش نمیکنم 😭

من اصلا آمادگی این غم بزرگ رو نداشتم دارم زیر فشارش له میشم و دیگه نمیخوام ادامه بدم کاش میشد منم میرفتم پیش داداشم 😭

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بگم دقیقا چی میکشی 

خیلی سنگینه داغ عزیز دیدن ، آدم با تمام وجود فرو پاشیده میشه .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خدا به دلت صبر بده 

ما هم یروز میریم پیش عزیزانمون. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

منم حیلی به این فک کردم کاش بود ولی هزاران کیلومتر دورتر

کاش میدونستم یه جای این کره خاکی زندگی میکنه ولی هیچ جا نیست. دوسال طول کشید قبول کنم هیچ جای این دنیا نیست ولی تو‌اون دنیا هست . موازی جهان ما