جریم_امیرملالی مدیر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1257 عنوان تهرانیا و کلانشهر نشینا | مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 52 پست توصیه تون به دانشجویی که از شهرستان قراره بره خوابگاه تهران...هر زمانی این تاپیکمو میبینید خوشحالم میکنید نظر بدیداینکه کارای اداریو کی انجام بدم به ترافیک نخورم، توصیه درمورد استفاده از مترو، خریدامو کدوم بازار انجام بدم و هر نوع پیشنهاد و توصیه ای که به ذهنتون میاد🥲❤️ 1404/07/20 | 22:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جریم_امیرملالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1257 مطمئنی ماهانه انقد بوده؟ اینا بیشتر برای پیشروی بود یه درصد زیادی از برنام هم مرور بود همیشه
aria_stark عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 515 اینا بیشتر برای پیشروی بود یه درصد زیادی از برنام هم مرور بود همیشه یعنی میشه هفته ای ۱۰۰۰ تست فقط پیشروی یعنی تعداد زیادی مرورم بغیر اینا داشتی؟ میشه اینو بازش درست نفهمیدم ببخشید البته هر درس اختصاصی در ماه میشه ۴۰۰۰ تا تست کلن یعنی هفته ای هزارتا یعنی بغیر این ی حجم خیلی بیشتر مرور داشتی؟
aria_stark عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 515 یعنی میشه هفته ای ۱۰۰۰ تست فقط پیشروی یعنی تعداد زیادی مرورم بغیر اینا داشتی؟ میشه اینو بازش درست نف ... یعنی بیشتر هزارتست درهفته
aria_stark عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 515 اینا بیشتر برای پیشروی بود یه درصد زیادی از برنام هم مرور بود همیشه میشه توضیح بدید اینو استرس گرفتم
aria_stark عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 515 اینا بیشتر برای پیشروی بود یه درصد زیادی از برنام هم مرور بود همیشه یعنی تستای مروری از این پیشرویا جدابود؟
جریم_امیرملالی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1257 فک کنم هفته ای ۱۵۰۰ تست میزدی نه عزیزم من بازم بهت میگم عدد نمیتونم بگم ممکنه اشتباه باشه چون برنامه ثابتی نداشتم همیشهولی چیزی که مطمئنم ازش هفته ای کمتر از ۱۰۰۰ تا میشد تستاماینو واقعا از یکی دیگه بپرس میترسم درست یادم نباشه اطلاعات غلط بدم
aria_stark عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 515 نه عزیزم من بازم بهت میگم عدد نمیتونم بگم ممکنه اشتباه باشه چون برنامه ثابتی نداشتم همیشهولی چیزی که ... هفته ای زیر هزارتا میشد درسته؟ احساس میکنم اشتباه تایپ میشه ولی خیلی ممنون❤️