2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نگو تابستون میخونم سال بعد می‌خوندم خوندی خوندی نخوندی حجم درس های دهم انباشته میشه آخر دهنتو سرویس میکنه از الان یه هدف نداشته باش چند هدف داشته باش من خودم اولین سال گفتم فرهنیگان میرم بعد قبول نشدم ناراحت شدم درحالی که سراسری قبول بودم الان عین سگ پشیمونم یه طوری درس بخون بعدا پشیمون نشی

از همون دهم صفت و محکم بخون کفش آهنی پات کن تابستون دهم تست بزن نزار رو هم جمع شه بعد سال اول رشته و ...

روزی چند ساعت ؟ 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

شبا زود بخواب سر کلاس چرت نزنی

اتفاقا چون پیش خوانی کردم سر کلاس اکثرا مطالب قدیمی آن همش حوصله ام سر میره

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

روزی چند ساعت ؟

روزی ۵ ساعت بعد همینو بیشتر کن 

ولی ساعت مطالعه طولانی نه هااااا اینطوری خسته میشی 

درسو با علاقه بخون 

مثلا یک مبحث از زیست دهم فصل قلب و خوندی،همون موقع تست بزن 

باکیفیت بخون 

منم دهمم ولی خیلی تنبلی میکنم، ساعت ۲ و ۴۰،۴۵ دقیقه تاااازه میرسم خونه دیگه انرژی ندارم... 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

روزی ۵ ساعت بعد همینو بیشتر کن ولی ساعت مطالعه طولانی نه هااااا اینطوری خسته میشی درسو با علاقه بخون ...

توی روزهای مدرسه اصلا ۵ نمیتونم ما تا ساعت دو مدرسه ایم خیلیییی خسته میشم فوقش ۴‌ساعت بتونم چیکار کنم؟