2777
2789

ازدواج به این چیزا نیست

منم هم قدتم 

همسرم ۱۸۰

هر چند تا قبل ازدواج و از نوجوانی قد همیشه برام دغدغه بود 

ولی خدا همسرمو گذاشت سر راهم که هیچ مشکلی با اختلاف قدمون نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برادرشوهرم قدش کوتاست همش دنبال دختر این قدی بودیم براش آخرشم خانمش شد ۱۶۰ دوست داشت هنوز کوتاه تر بود ولی خب قسمت بود.منظورم اینه ک مردای متوسط دخترای هم قد شما میپسندن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

اگه به قد هست من چرا با ۱۷۵ مجردم؟؟؟ ربطی به قد نداره. هر موقع مصلحت خدا باشه ازدواج میکنی💞

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

من دقیقا هم قد خودتم 

شاید باورت نشه همه ی خواستگارهام بالای 180 بودن 

همه شون منو پسندیدن

یکیشون که می‌خوام قبول کنم خیلی خوش و قد بالاست و موقعیت اجتماعی خوبی داره قدش 190 خخخ

من وقتی بیست سالم بود میگفتم با این قدم کسی منو نمی پسنده کاملا برعکس شد😀😆

شما انشاءالله بختت عالی باشه  خوشبختی به قد نیست

واقعا؟

اره من ۱۴۰ پارتنرم ۱۹۰ ب قد نیس ب ذات معرفت

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
والا یک آقایی تو نی نی سایت می گفت من با ورزش منظم در 35 سالگی افزایش قد داشتم یک کانال هم تو تلگرا ...

چرت وپرت میگن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قبلا هم ادرس کانالمو گذاشتم هم گروهمو تو تلگرام نمیدونم نگاه کردی. یا نه ولی چون دیدم انقدر ناراحتی الان جواب دادم

ببین خواهر خودمم۱۵۷بود ولی ننشست وتماشا کنه الان۱۶۲شده خود منم ۵.۵سانت بلند شدم اگر حال داری روزی نیمساعت ورزش کنی من برنامه بهت میدم تا دوماه حداقل یکسانت تا دوسانت بلند میشی بعد که امیدوار شدی نتیجه میده دیگه ادامه بده راه دیگه هم هست ولی زمانبر تره وپر خرج یکم