2777
2789

پسرم دوسال سال و سه ماهشه 

حرف نمیزنه یعنی کلمه میگه جمله نمیگه

فقط دو سه تا جمله دو کلمه ای میگه مثل برق نیست. می می نیست..

خیلی باهوشه ولی توی حرف زدن انگار لجبازی میکنه

مثلا عددها را تا ده میگه هم فارسی هم انگلیسی

واسه راه رفتن تاخیر داشت بردم پیش مغز و اعصاب کودکان گفت مشکلی نداره. ده جلسه بردم کاردرمانی راه افتاد

تو رو خدا بگید چیکار کنم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
پسر منم تقریبا همسن پسر شماس حتی کلمه هم‌نمیگهفقط با اشاره ولی خیلی نگران نیستمبچه ها قابل مقایسع نی ...

آخه اطرافیان هی میگن دکتر بردی؟ چرا باهاش حرف نمیزنی؟ چرا کار نمیکنی

هیچ کدوم جای من مادر نیستم.

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اطرافیان هی میگن دکتر بردی؟ چرا باهاش حرف نمیزنی؟ چرا کار نمیکنیهیچ کدوم جای من مادر نیستم.

پسر شما خیلی خوبه در حد سنشه

حالا من میگم‌مامانم‌میگه بچه فلانی ۵ سالگی حرف اومد نگران نباش

آخه پسر من هم ارتباط چشمی داره هم هر چیزی بگم‌میفهمه و انجام‌میده

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
پسر شما خیلی خوبه در حد سنشهحالا من میگم‌مامانم‌میگه بچه فلانی ۵ سالگی حرف اومد نگران نباشآخه پسر من ...

خدا خیرت بده عزیزم

خدا پسر گلت را برات نگه داره

اره پسر منم ارتباط چشمی و حرف شنوی داره

منم پسرم دو سال و سه ماهگیش در حد بچه‌ی شما صحبت میکرد اینقدر بقیه استرس بیخود به ما وارد کردن که خدا میدونه بردیمش دکتر شربت امگا ۳ نوشت خیلی بد بو بود ولی من چون تحت فشار نظرات دیگران از جمله مادرم بودم میریختم روی پفک میدادم میخورد تو هم بیخود به خودت استرس وارد نکن زبون باز میکنه خوبم باز میکنه

منم پسرم دو سال و سه ماهگیش در حد بچه‌ی شما صحبت میکرد اینقدر بقیه استرس بیخود به ما وارد کردن که خد ...

ممنون عزیزم درکم کردی و امیدوارم کردی

خدا گل پسرت را واست حفظ کنه انشالله