2777
2789

من به لباس خیلی علاقه دارم دست خودم نیست دوسدارم هرجا میرم یه لباس جدید بپوشم لباس خشگل توی دیوار میبینم دلم نمیاد نخرم چون زود به زود میخرم ترجیح میدم لباس گرون نخرم ولی با این اوصاف هیچوقت هم لباس آدمیزاد ندارم کشوهام پر لباس ولی هیچوقت لباس نو و مناسب ندارم لباسایی که از دیوار میگیرم دو سه بار میشه پوشید جنس خوب نیستن شسته میشن کهنه میشن 

حالا مشکلم اینجاست شوهرم خیلی پرو شده احساس میکنم شأن و شخصیت خودمو آوردم پایین پیشش یعنی خودمو لایق لباس خوب و گرون نمیدونم اونم براش شده عادت حتی همین هم که میخاد بخره بهش زور داره میگه خوبه همین لباس دست دوم هام نخرم میگه اون همه داری همیشه داری میخری 😤😤😤

اخه لباسای بیرون خیلی گرونه ماهم مستاجریم حقوق شوهرمم ۲۵ تومن چون زود به زود میخرم نمیتونم لباس گرون بخرم الان نمیدونم چکار عصابم خورد شده از بد عادت شدن شوهرم که اشتباه کردم مراعاتشو کردم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز بهش میگم عذاب وجدان نداری منو بچت لباس دست دوم میگیرم عارت نمیشه 

میگه نه عذاب وجدان براچی وقتی دست آدم خالی باشه 

خب بیشعور لااقل انقد پرو نباش گردن تو کج کن بگو ببخشید که اینجوریه من راضی به این شرایط نیستم ولی مجبورم 

در صورتی که اگه من بخام میتونم پوستشو بکنم حسابی با خرج کردن

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته