2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مهندسی پزشکی بد میگفتن ک موفق باشن ایشالا

نمیدونم بازار کارش شاید خوب نیست.یکی هم هوشبری .یکی پرستاری .یکی دندون تعجب بود امسال 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

به به مبارکا باشه حالشونو خریدارم😁😍من خودم هوشبری روزانه قبول شدم

رتبت چند بود؟

مبارک باشه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ظرفیت روزانه ها که مثل قبله حتی سخت ترم شدهولی تعهدی اومده که خب اون خیلی ظرفیتش بالاست پس قبولیش را ...

نهایتا تا ۶ ۷ سال جای محروم کار میکنن و بعدش همه چیز یکسانه!!!

نهایتا تا ۶ ۷ سال جای محروم کار میکنن و بعدش همه چیز یکسانه!!!

تا ۱۰ سال جای محرومن

و تو این ۱۰ سال خیلی محدودیت دارن

بعد از ۵ سال تعهد دادن فقط یک بار میتونن تخصص شرکت کنن که اگر رد شن میره برای ۵ سال بعدش و تازه در صورت قبولی یه سری تخصصای کم طرفدارو مجبورن بزنن فقط

ماشالا بهشون

قربونت ایشالله قسمت عزیزامون

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اره بیشتر شده درست فهمیدی لیسانس به پزشکی هم برای همه رشته ها مجاز کردن میخوان تعداد پزشکا رو زیاد ک ...

یعنی چی برای همه رشته ها؟ مثلا یکی با لیسانس محیط زیست بره پزشکی امتحان بده؟ باز پزشکی اشباع میشه که اینا دارن چیکار میکنن به فکر بعدش نیستن یعنی؟؟؟؟؟ 

یعنی چی برای همه رشته ها؟ مثلا یکی با لیسانس محیط زیست بره پزشکی امتحان بده؟ باز پزشکی اشباع میشه که ...

اره با هر لیسانسی ، دقیقا هم هدفشون همینه میخوان پزشکا رو زیاد کنند بعد بزنن تو سرشون ، دقیقا فکر شده دارن این کار رو میکنند و میگن پزشکا رو باید زیاد کنیم کم هستن دلیل این طرحشونم همینه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم