2777
2789

ما شمال خونه رهن کردیم 

از اونجایی که تازه گرفتیم 

و نوساز کلا خونه صفره 

چطور گرد گیری و تمیزکاری کنم 

خودم میخوام انجام بدم ریز ریز 

چطوری تمیز کاری کنم که خونه برق بیافته 

ماه بعد اسباب و اثاثیه میریزم توش 

پس وقت دارم

اول کف رو جارو کن و گردگیری کن سقف و کابینت و اینا رو بعد دو سه تا مایع من بگیر قشنگ بریز کف سرامیکا با طی قشنگ بشور و دو دور آبکشی کن بعد دیگه دستمال بکش سطوح مختلفو 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من این کارو پارسال انجام دادم ببین می‌تونم بگم قشنگ پوستم کنده شد حمام و دستشویی از بالا تا پایین نظافت آنچنانی می‌خواد چون کفشش پر از گچ و ایناست تو نمی‌تونی اونا رو بشوری بره توی چاه که امکان داره چاه بگیره باید همه اونا رو جارو کنی بریزی توی سطل آشغال بعد دوباره تمیزشون بکنی اگر تراس یا حیاط خلوت داشته باشه اونجا وضعیتش خیلی از حموم دستشویی بدتره یک عالمه گچ و اینا مطمئناً ریخته و احتمالاً خشکم شده که باید اونا رو با کاردک همه رو بکنی و تمیز بکنی کف خونه هم مطمئناً یک عالمه خاک و کثافت هستش جاروبرقی ببر همه رو با لوله جاروبرقی با سریش نه ها با لوله جاروبرقی همه رو جمع بکن بعد چهار پنج دست طی بکش..... بعدشم یه طی تمیز داشته باش همه سرامیک‌های آشپزخونه رو با طی تمیز بکن ون بخوای دستمال بکشی خسته میشی ولی با طی راحت‌تره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من داغون میکنه

من والا میریزم چند ساله داغونم نشده

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من این کارو پارسال انجام دادم ببین می‌تونم بگم قشنگ پوستم کنده شد حمام و دستشویی از بالا تا پایین نظ ...

اره هفته قبل یکی اومد اون اشعالها رو تمیز کرد وسطای جمع شد من الان باید کف رو همونجور گفتی حسابی بشورم 

با اسید اکتیو یا پودر وایتکس توی تشت درست کنم بعد با طی بکشم چطوره ؟ 

اره هفته قبل یکی اومد اون اشعالها رو تمیز کرد وسطای جمع شد من الان باید کف رو همونجور گفتی حسابی بشو ...

نه نه نه

ببین جاروبرقی بکش حسابی کف خونه رو بعدشم طی با آب شیرین آب تصفیه شده اصلاً لازم نیست به کف خونه‌ای که سرامیک وایتکس و اینجور چیزا بزنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اول کف رو جارو کن و گردگیری کن سقف و کابینت و اینا رو بعد دو سه تا مایع من بگیر قشنگ بریز کف سرامیکا ...

خودم هم نیتم اینه 

ولی شوهرم میگه لای سرامیکی وا میشه 

اصلا عیر این باشه به دلم نمی‌چسبه

میگم شما هروز خونه ات رو طی میکشی؟ من اگه یک روز طی نکشم حس میکنم کثیفه

ببین اگه مهمون نیاد خونم خودم و شوهرم تو خونه تنها باشیم نه معمولاً یه روز در میون دو روز در میون ولی اگه مهمون بیاد یا مثلاً چه می‌دونم یه وقتایی خودم خیلی کار تو خونه داشته باشم بخوام ترشی بریزم و اینا هر روز چون کثیف میشه ناخودآگاه خوب و اینکه من کولر خونم آبیه کولر آبی هم نمی‌دونم چه جوریه خیلی پرز ولو می‌کنه توی خونه به خاطر همین خونه باید هر روز طی کشیده بشه ولی به خاطر کمرم این کارو نمی‌کنم