کی فهمیدید جنسیت نی نی هارو...؟ و درست بود؟ کسی بوده ماه آخر جنسیت تغییر کنه براش یا موقع به دنیا اومد...؟؟! راسته میگن بیضه ها تا هفته۲۷معلوم نمیشه دقیق.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره ولی قل بالایی توی همون آنتی مشخص شد ولی قل پایینی تو یه انومالی احتمالی از روی ضربان قلب گفت دختر.... سنو وزن ۲۲هفته رفتم گفت جفت دختر ولی من نمیدونم چرا همش حسم میگه پسره.... آخه مثل بارداری سر پسرم ویارام حالتام ..... و این حسی که داره دیوونم میکنه....
داداش من دوقلو داشت ۱۶ هفته گفتن یه دختر یه پسر ۲۰ هفته یه دختر یه پسر ۳۱ هفته گفتن دوتا پسر! ما همه ...
شیطون بودن پشت هم قایم میشدن 😄
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
داداش من دوقلو داشت ۱۶ هفته گفتن یه دختر یه پسر ۲۰ هفته یه دختر یه پسر ۳۱ هفته گفتن دوتا پسر! ما همه ...
اوخیی😍😍😍خدا حفظشونن کنههه .دلم خیلی دو قلو میخواد
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
نمیدونم به این حسم اطمینان کنم آخه من از هفته اول ک فهمیدم باردارم تا همون آن تی که دیده شد دوتان میدونستم دوقلو باردارم سنی مطمئن نبودم ولی مدام به شوهرم میگفتم دو طرف پهلو هام درد دارم اینا دوتان.... آخه سر پسرم درد زیر شکمم بود.... و دوتا هم شدن ....