2777
2789
عنوان

نمیخام به بچم ویتامین آ د بدم

79 بازدید | 10 پست

مشکلی پیش میاد؟ کسی هس نداده باشه؟  نی نی من ۳۳ روزشه هربار میدم از هرمارکی بعد از اون یسره بالا میاره هرچی شیر میخوره خوابشم به کل مختل میشه یهو ۱۰ ساعت بیداره نوزاد به خواب بیشتر احتیاج داره برای رشد کردن تا آ د فک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای رشد و قد کشیدنش نیازه. حتما هم باید قبل از ظهر یا نهایت تا ۲-۳ بعدازظهر بدی، چون بچه بعدش اکتیو میشه و خواب شبش مختل میشه . اگه ندادی و یادت رفت دیگه بعد این ساعات نده. ولی سعی کن حتما بده.  

من دوتا بچهام اصن ندادم همش می پرید گلوش میترسیدم روغنی بود چیشد الان یکی کلاس سوم یکی اول

منم فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد اگه تغذیه خودم خوب باشه ویتامین بخورم از شیر خودم جذب میکنه مامانای ما مگه دادن به ما چمون شد

برای رشد و قد کشیدنش نیازه. حتما هم باید قبل از ظهر یا نهایت تا ۲-۳ بعدازظهر بدی، چون بچه بعدش اکتیو ...

امروز ۱۰ صبح دادم بچم همش گشنش میشد شیر میخورد بالا میورد ترش میکرد از ۱۰ صبحم یه کله بیدار بود تا ۷ شب

تضمین میکنی تو سن ۵۰ سالگی هم چیزیشون نشه. دور باشه ازشون، ایشالله همیشه سلامت باشن. ولی نسخه های ض ...

من اون موقع ندادم ولی تا الان بهترین شربتای ویتامین دی و کلسیم میدم چکاب هایی میشن ک تصویر استخون هاشون نشون میده ازهمه ماشالا قد بلند تر هستن و استخون پر سفت میخواد بده میخواد نده بچهای من تا مرز خفه شدن میرفتن نمیخوردن و منم ندادم جون دار ک شدن قطره د ۳ دادم خودش گف کی داده کی نداد