2777
2789
عنوان

دعا نویس

79 بازدید | 8 پست

ی سوال همیشه ت ذهنم بود 😂🥴

اگ دعا توییت واقعا دعا نویس باشن چرا باید برای کارشون تبلیغ کنن ک پول دربیارن چرا واسه خودشون با دعا کارشون راه نمیندازن پس😂🥴

برای خودشون اجازه کار کردن ندارن موکل شون اجازه نمیده

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا نویسی و دعا گرفتن ی کار بشدت خطرناکه با عواقب وحشتناک که شاید کار طرف رو راه بندازه ولی مشکلاتی ایجاد میکنه که تا حتی چند نسل بعد ادامه داره ،شاید واسه همینه که اونا برای خودشون چنین کاری نمیکنن،کوزه گر همیشه از کوزه شکسته اب میخوره

چرت محض

باشه پس دیگه سوالای چرت و پرت نپرس 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن