2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

29 بازدید | 3 پست

نمیدونم ویروسه یا چیه 

دکتر هم نمیبرن منو،فردا باید بزن ندرسه نمیشه غایب بشم؛،استامینوفن هم میخورم به شدت خوابم میگیره نمیتونم بیدار بمونم کلی هم درس دارم

کم کم دارم تب میکنم گوشان درد میکنه گلوم هم تورم و الهتاب داره انگار زخم شده و آبریزش بینی و سر درد دارم

قرص سرماخوردگی بزرگسالان هر هشت ساعت بخور

و آموکسی سیلین پانصد هر هشت ساعت

اینا رو بخوری کم کم اوکی میشی، و البته مایعات

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص سرماخوردگی بزرگسالان هر هشت ساعت بخورو آموکسی سیلین پانصد هر هشت ساعتاینا رو بخوری کم کم اوکی می ...

مرسی ممنونم 

سرماخوردگی خوردم خوب نشدم اموکسی سیلین نخوردم ولی