2777
2789

صدقه سرتون بیاید بگید 

تروخدا❤️

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

سوالت خیلی کلیه خب

خودم از دهم شروع کردم کتاب کمک درسی همونایی که اکثر استاد ها معرفی میکنن و برای من هم اوکی بودن از نظر سطح درسی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه درسی میخوای؟تویه هر درسی چطوری؟دوازدهمی یا پشت؟

دوازدهمم حلیات و پایه ضعیف تجربیم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ریاضی : جامع مهروماه بگیر 

فیزیک : نشرالگو تک پایه 

شیمی : خیلی سبز جامع و مسائل خیلی سبز

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

اگه هنوز شروع نکردی از همین حالا شروع کن

حتی شده از روزی ۲ساعت

رفته رفته بیشترش کن

کتاب تست بخر برای تخصصی ها

آزمون شرکت کن

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

اگه هنوز شروع نکردی از همین حالا شروع کنحتی شده از روزی ۲ساعترفته رفته بیشترش کنکتاب تست بخر برای تخ ...

من دوازدهمم میخوام مدرسه نرم با‌ویدئو اساتید معروف شروع کنم؟؟؟؟؟

سوالت خیلی کلیه خبخودم از دهم شروع کردم کتاب کمک درسی همونایی که اکثر استاد ها معرفی میکنن و برای من ...

از اول دهم جدی شروع به کنکورب خوندن کردین؟. منظورم معمولا بالا ۸ساعت مطالعه روزای تعطیل

ببخشید اگه دوسداشتین حواب بدین که رتبتون حدودا چند شد

من دوازدهمم میخوام مدرسه نرم با‌ویدئو اساتید معروف شروع کنم؟؟؟؟؟

شروع کن

ولی حواست باشه هر چند ساعت در طول روز که فیلم میبینی دوبرابر اون زمان تست کار کنی (فیلم دیدن خشک و خالی به هیچ دردی نمیخوره)

موفق شدین. من الان نتایج اومده. و خب الان مجبورم دوباره شروع کنم. برای رشته های تاپ زمان کم نیست؟ سط ...

بله خداروشکر نتیجه اش رو دیدم

الان بهترین زمانه واسه شروع

اره جدی میخوندم ولی ساعت مطالعه ام اینقدر نبود🤭😐بله البته رتبه زیر ۵۰ منطقه۱ البته برا ۱۴۰۳

اووو چه رتبه خوبی. خیلییی عالیه. من هدفم و آرزوم زیر ۱۰۰۰.   بنظرت از الان با سطح مطالعه خوب میشه؟. پایه درسیم متوسطه 

ولی خب باید ترمیم دوازدهم ویازدهم هم شرکت کنم😓