2777
2789

مامان من چند سال پیش ازمایش رو داد و جوابش trace بوده ینی به مقدار خیلی کم

این ینی مثبت ؟ یا نه؟

ینی خدایی نکرده چیز بدی هست؟😭

ولی دکتر بهش نگفته بوده که کولونوسکوپی بره 

بعد الآنم بهش میگم حداقل برو آزمایش بده گوش نمیده و نمیره خیلی از دکتر رفتن می‌ترسه 

خودش میگه من هیچیم نیست

دارم میمیرم از استرس ینی برای چی آخه جواب آزمایش اینطوری اومده

ینی مشکل خاصی نبوده که دکتر کولونوسکوپی نفرستادتش؟؟؟

البته میکروب معده هم داشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره یه آزمایش بدید

خون‌توی‌مدفوع از زخم معده و اثنی عشر هم میشه ،اگه زیاد باشه آندوسکوپی مینویسن

خون از روده و انتهای روده و‌مقعد باشه با چشم دیده میشه توی دستشویی 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بیشتر مال همون میکروب‌معده هست ،معده را زخم‌میکنه

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

خودش نمیره منم میترسم زیاد بگم بدتر بترسه

کلا موقع انجامش بیهوشه قبلش سخته باید پودر با آب حل کنه همه روده هاش و معدش خالی شه و چیزی نخوره فقطم در حد ۱۲ الی ۱۸ ساعت وگرنه خودش کولونوسکوپی سخت نیست

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دوباره یه آزمایش بدیدخون‌توی‌مدفوع از زخم معده و اثنی عشر هم میشه ،اگه زیاد باشه آندوسکوپی مینویسنخو ...

عزیزم من چندماه قبل پریودم که چندساعت بعدش پریود میشم معذرت میخوام اینو میگن ترشح ازمقعد دارم بادرد زیاد که خون قاطیشه دفع ناقص دارم بنظرشما ازرودمه

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
پس ینی چیز نگران کننده ای نیست؟ینی خون مخفی توی آزمایش از میکروب معده اس؟

حالا رفتید دکتر بگو یه آزمایش کلی براش بنویسه خیالتون راحت بشه ،یا به مامانت بگو اگه مدفوع سیاه هست خطریه 

کلا موقع انجامش بیهوشه قبلش سخته باید پودر با آب حل کنه همه روده هاش و معدش خالی شه و چیزی نخوره فقط ...

هزینه کلونسکوپی رومیدونید شما

حالا رفتید دکتر بگو یه آزمایش کلی براش بنویسه خیالتون راحت بشه ،یا به مامانت بگو اگه مدفوع سیاه هست ...

حتی اگه یه بارم مدفوع سیاه باشه خطرناکه یا باید مداوم اینطوری باشه ؟

حالا رفتید دکتر بگو یه آزمایش کلی براش بنویسه خیالتون راحت بشه ،یا به مامانت بگو اگه مدفوع سیاه هست ...

برامن سیاه میشه قبل پریودم بادفع ترشح خونی خطرناکه یعنی چی😔

عزیزم من چندماه قبل پریودم که چندساعت بعدش پریود میشم معذرت میخوام اینو میگن ترشح ازمقعد دارم بادرد ...

یعنی همیشه قبل اینکه پریود بشی؟

اگه خون شفاف و قرمز هست از مقعد هست ،یا زخم شده یا بواسیر، بعد اگه یبوست و‌دفع ناقص داری به رحم فشار میاد حتما یبوستت را درمان‌کن 

یعنی همیشه قبل اینکه پریود بشی؟اگه خون شفاف و قرمز هست از مقعد هست ،یا زخم شده یا بواسیر، بعد اگه یب ...

تقریبا قرمزه قاطی ترشح بی رنگ هیچ بوییم نداره خیلی میترسم آندومتریوز روده باشه 

یعنی همیشه قبل اینکه پریود بشی؟اگه خون شفاف و قرمز هست از مقعد هست ،یا زخم شده یا بواسیر، بعد اگه یب ...

چندماهی میشه ازوقتی اقدام به بارداری کردم وقرص مصرف کزدگ بیشتر شد شرمندم اسی توتاپیک توگفتم