الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ک مارک جیمی دارم اصلا راضی نیستم گذاشتم کنار دوباره سشوار استفاده میکنم
مارک جیمی اصلاً به درد نمیخوره حتی فیلیپس با اون قدرت و ابهت به درد نمیخوره به اون اندازهای که آدم ازش توقع داره کار آدم رو راه نمیندازه به جرات میتونم بگم پرومکس بهترینه
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
کجاش سخته همون پولی که میخای بدی به برس حرارتی بده اتومو یه فیمتن تقریبا
اتو مو به مو آسیب بیشتر میزنه و اولاً اینکه تو پشت موهاتو خیلی خوب نمیتونی اتو بکشی ولی با برس حرارتی راحت میکشی عین حالت شونه کردن دیگه اصلاً سختی نداره
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بعدیه سوال آجیمیگمعملکردش مثل اتوعه؟ینی اندازه اتوصاف میکنه؟
بیشتر از اتو
ببین یه مدت که باهاش کار کنی قلقش دستت بیاد در حد براشینگ با سشوار میتونی ازش عمل کرد بخوای بعدشم من همیشه یکم روغن نارگیل میزنم اونقدر براق و خوشگل میشه که خدا میدونه