2777
2789
عنوان

عیدم عیدای قدیم

53 بازدید | 6 پست

قبول دارین دیگه عید ها مثل قدیم نیست؟ قبلا از چند روز قبلش کامل حس و حال و بوی عید مشخص میشد اما الان نه قبلا همه دور هم جمع میشدن اصلا ی صفای دیگه داشت 

آره خیلی. اون روزا هیچ وقت برنمیگرده. چقد دلامون خوش بود. الان فقط باید فکر پول باشیم که میتونیم بخریم یا نه! آخر هم به هیچی نرسه!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آره خیلی. اون روزا هیچ وقت برنمیگرده. چقد دلامون خوش بود. الان فقط باید فکر پول باشیم که میتونیم بخر ...

اون موقع ها آجیل فراووون میوه اصلا زییااااد شیرینی انواعش میرفتی تو همه خونه ها بود متنوع خوشمزه الان فقط نخودچی هست با نهایت از این باسلوقا که روش پودر نارگیل و ی سری چزا هست سفته میچسبه به دندون از اونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع ها آجیل فراووون میوه اصلا زییااااد شیرینی انواعش میرفتی تو همه خونه ها بود متنوع خوشمزه الا ...

اونا به کنار. یه لباس میخوای بخری باید از تابستون به فکر باشی. تا بتونی چند تیکه بخری. 

من که خیلی دلم برای شوهرم میسوزه با این وضعیت. امروز یکم برا خونه خرید کرده بود. تو کارتش فقط صد تومن مونده بود!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اونا به کنار. یه لباس میخوای بخری باید از تابستون به فکر باشی. تا بتونی چند تیکه بخری. من که خیلی دل ...

دو تا میوه میخری با یکی دو تا چیپس و پنیر و ماست شد 1 تومن خدابده برکت اصلا آدم نمیدونه چی بخوره همش باید به فکر شکم باشه

اونا به کنار. یه لباس میخوای بخری باید از تابستون به فکر باشی. تا بتونی چند تیکه بخری. من که خیلی دل ...

من که کلا سال به سالی میخرم نهایت تابستون برم سفر یکی میخریم وگرنه اصلا نمیشه کلی خرید کرد من کمدم کلا 3 4 دست لباس با 2 3 تا شلوار همین بچه بودم اصلا جا نداشت  ک مدم 

من که کلا سال به سالی میخرم نهایت تابستون برم سفر یکی میخریم وگرنه اصلا نمیشه کلی خرید کرد من کمدم ک ...

خدا خودش کمکون کنه. بیچاره مردا. فشار زندگی رو دوششونه! هر چی میدوئن به هیچی نمی رسن!