2777
2789
عنوان

مادربزرگم بهم گفت که🥺💔

348 بازدید | 15 پست

شوهرخالم نمیدونم سر چی دخترخالمو کتک زده حتی چاقو برداشته بکشتش اینم با کمک داداش کوچیکش فراره کرده پناه برده  خونه مادربزرگم 💔💔، بنظرتون چکار کنم؟؟

برم پیشش؟ مادربزرگم یه زن تنهاس و داییم شبا میره سرکار میترسم شوهرخالم جنی شه بیاد بلایی سر دوتاشون بیاره چون سابقه جنی شدن داره🥺

دلم خیلی گرفته. 

شوهرخالم یه ادم خیلی شکاکه میترسم بلایی سرش بیاره ، سرهیچی میخواست سر پسرشو ببره که کلی ادم خونش جمع شدیم نزاشتیمش..خیلی نگرانم💔  اما میترسم برم و چیز خاصی مباشه و دخترخالم خجالت بکشه یا ناراحت بشه🥺 چه حس بدیه ندونی چکار کنی .. از طرفیم میگم من که کاری از دستم برنمیاد... اینم بگم قبلا دخترخالم خودش میگفت بهم که باباش دست بزن داره💔 واقعا چکار کنم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

میخواستم بگم شکایت کنید که یادم اومد حتی اگه بچه هاشو بکشه هم فوقش چند سال بره زندان 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر چیزایی غصه میخورین .

انسانم.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

میخواستم بگم شکایت کنید که یادم اومد حتی اگه بچه هاشو بکشه هم فوقش چند سال بره زندان

💔💔💔💔💔

خاله ت کجاست؟ خونه هاشون از هم فاصله دارن؟

نزدیک هم فاصلشون پیاده ۷.۸ دقیقه ست

میتونی بیاریشون خونتونبرو پیشش برای دختر خالتم بهتره یکی کنارش باشه

برم یعنی؟

شوهر خاله ات روانی هست دیگه، خاله ات باید بچه ها رو برداره از دستش فرار کنهاونم خیلی سخته

اره یهو جنی میشه میترسم ازش.