2777
2789

لوبیاش چیتس باشه اب قلم یااب کله پاچه باشه شبزیش تازه فقط برگه هاشو بریزی کرفسم بزنی برگ سیرم بزنی عالیه گوشت گوسفندی دنبه هاشو قبلش سرخ میکنی ادویه میزنی تفت میدی پودر پیازم من میزنم فلفل ترک نوع خاص فلفله ک دودیش میکنن بعدش خشک میکنن و اسیاب ادویس گوشتشو زودپز میکنی لوبیاشو از قبل میپزی باسبزی قاطی میکنی تهشم لیمورو میکوبی دوناشوباپوستشو جدامیکنی میریزی ازین لیموسیاهاباشه بهتره میزاری جابیفته شنبلیله ونعناع خشک تو روغن صاف سرخ میکنی تا روش ی لایه سیاه بیفته😋

سبزی خوزستان چجوری

تره 5۰۰ گرم
جعفری 5۰۰ گرم
گشنیز ۲۰۰ گرم
شوید ۱۰۰ گرم
اسفناج یا برگ چغندر ۲۰۰ گرم
شنبلیله ۱۰۰ گرم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی خوزستان چجوری

اب قلمو ریحون خشک هم توش بریز.ریحون خشک و همزمان با گوشت تفت بده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

لوبیا چیتی 

روغن فراوان 

سبزی ریز  سرخ کن در حدی که نزدیکه بسوزه با روغن زیاد 

پیاز زیاد رنده شده 

مقدار گوشتت زیاد تر باشه 

نصف قاشق رب گوجه 

ی تکه یخ اخرای پخت 

ادویه فلفل کاری قرمه

قورمه سبزی من 

گوشت گوسفندی حتما یه تکه استخوان داشته باشه یا قلم 

لوبیا و توی یک قابلمه یا اب میزارم ۱۰ دقیقه بجوشه هم نفخ هم رنگ سیاهی که میده رو میریزم دور 

برای ۲ نفر یه پیاز بزرگ تفت میدم بعد سبزی اضافه و تفت تا وقتی رنگ سبزی عوض بشه ولی نسوزه 

بعد گوشت واضافه ۳۰ ثانیه تفت 

لوبیا که اب سیاه شو خالی کردن و اضافه 

زردچوبه یک ق چ یکم بیشتر 

نصف ق رب 

بعد اب اضافه میکنم میریزم تو زودپز ارام پز  ۱ ساعت رب بپزه بعد تو قابلمه میدیم تا جا بیوفته 

نمک و اول میزنم ولی فلفل سیاه و آخر اگه دیدم طعم ش تلخ نیست میزنم 

مجلسی میشه شک نکن 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

یه مدل دیگه 

گوشت گوسفندی  با قلم 

سبزی سرخ شده 

کنسرو لوبیا چیتی 

پیاز خورد کن سبک شد سبزی ،سرخ شد گوشت ،تفت داره شد زرد چوبه و آب یکم نمک 

بزار بپزه ۴۰ دقیقه آخر لوبیا رو اضافه کن بزار جا بیوفته 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀