2777
2789

آب قلم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
همه پسند نیست🙆من چند تا دونه لوبیا چیتی ریختم دخترم گفت خوشمزه نشده😩

چیتی لعاب میده

من قرمز و چیتی مخلوط میریزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز یکی پختم عالی بود با اینحال ک ی مدت از سبزیهام متنفر بودم. سه تا پیاز رنده کردم با گوشت بوق ...

بوقلمون خوشمزس؟

سینشو میگیری یا رون؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چیتی لعاب میدهمن قرمز و چیتی مخلوط میریزم

منم قاطی کردم یه دفعه یک سوم ریختم یه دفعه دیگه فقط چند تا دونه ولی دوست نداشتن😕

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سبزی معطرو خوب طعم اصلیشه بدون هیچیم خوب میشه واقعا جدیدا سبزی ها عطر بو ندارن جا با جا فرق دارت ..من دوست دارم زیاد سرخ بشه قورمه سبزی تیره کلا دوست دارم ی کم رب انار هم میریزیم ما...و ابغوره هم ی کم ترشش میکنه و شنبلیله خشک هم تفت میدیم ی کم زیاد نریزی تلخ بشه منم پر لوبیا دوست دارم لوبیا چیتی ترجیح میدم

سبزی خوزستان(خودم اهل خوزستانم)،سرخ کردن سبزی باشعله ملایم وخوب تفت دادن،لوبیاچیتی،باشعله ملایم تایم زیاد میذارم بپزه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منم قاطی کردم یه دفعه یک سوم ریختم یه دفعه دیگه فقط چند تا دونه ولی دوست نداشتن😕

سخت پسندن

آبغوره میریزم طعمش خیلی خوب میشه. یکساعت اخر شنبلیه خشک و ریحان خشک یکم میریزم با روغن تفت میدم و قاشق مربا خوری سرخالی آرد هم میریزم تفت میدم باهم .اگه خواستی یکم رب انار هم بزن. ولی نه زیاد ک ترش نشه.  من کلا رب گوجه هم تو دستور قرمه سبزیم هست یه کوچولو میزنم اوایل پخت. شوهرم عاشق قرمه سبزی منه فقط میگه مامان و خواهرام مث تو خوشمزه درست نمیکنن

سبزی خوزستان(خودم اهل خوزستانم)،سرخ کردن سبزی باشعله ملایم وخوب تفت دادن،لوبیاچیتی،باشعله ملایم تایم ...

سبزی خوزستان چجوری

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

من پیاز بزرگو رنده میکنم خوب سرخ میکنم گوشتو که دنده هم داره با یکمی دمبه سرخ میکنم

ادویه زردچوبه فلفل سیاه فلفل قرمز ادویه خورشتی پودرکاری خورشتی

پودر لیموعمانی پابریکا و زنجبیل و گل زعفرون و برگ بو و تخم گشنیز و ادویه گوشت  میریزم

بعد لوبیا قرمزو تفت میدم توش 

بعد سر قاشق یکممممییی رب میزنم سرخ میکنم

بعد میذارم میپزم

زمان طولانی و شعله کم میذارم بپزه

بعد یه ربع مونده خاموش کنم یکمی یخ میندازم توش و نمک میزنمو خاموش میکنم

لیمو عمانی که از صبح خیس کردم نصف میکنم وسطای پخت میندازم توش 

ابلیموم میزنم بهش هی مزه میکنم‌ تا ترشیش‌خوب شه رب نارنجم میزنم

همه میگن عین نذریا میشه قورمه سبزیم😋🙈

ادویه رو یکی دو ساعت اخر میزنم خوب میشه

منم اواخرش میزنم.

به نطرم خیلی طعمشو عالی میکنه

بوقلمون خوشمزس؟سینشو میگیری یا رون؟

باورت نمیشه محشررررررررر بود منم اولین بار بود با بوقلمون می پختم. با رونش پختم. رون بوقلمون بافتش مثل گوشت بره هست تا حالا سینه نخریدم ولی میگن شبیه گوشت مرغه فقط سفت تره،