2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرفتو چرب کن.

من خود سیب زمینی ام میریزم تو کاسه خیلی کم روعن میزنم.

هم میزنم بعد میریزم سینی فر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

طرفتو چرب کن.من خود سیب زمینی ام میریزم تو کاسه خیلی کم روعن میزنم.هم میزنم بعد میریزم سینی فر

منم سیب زمینیا رو 2 دقیقه جوش دادم بعد ریختم تو کاسه بزرگ با روغن زیتون و ادویه هم زدم کامل. همینجوری ریختم رو کاغذ تو سینی 

کف سینی رو چرب نکردم😮

آره کنارش میذارم. مرسی عزیزم ببخشید باعث شدم دلت بخواد اگ همسایم بودی برات میاوردم😁

آخی عزیزم نه قشنگم بچسبه بهتون حسابی 

یه فیلمم بزارید دو تایی عشق کنید در کنار هم الهی پایدار باشید 

به طرف پوستش بزار رو سینی نمیچسبه قبلشم با روغن نعناع نمک زردچوبه قشنگ همه جاش بزن بعد بزار تو فر

روغن نعنا ؟یا روغن و نعنا؟ 😁 پودر سیر و آویشن و نمک و فلفل با ادویه سیب زمینی زدم بنظرت خوب میشه؟