اگر اهل سینما رفتن و فیلم سینمایی هستید و اهل دیدن فیلم های کمدی سخیف و بی محتوا نیستید ، این فیلم نبینید 😐
مخصوصا با بچه ها ، کلا طنزش جنسی هست .
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی وقته کمدی قوی نداریم اصلا من دیگه واسه سینما رفتن اصلااااااااا واسه کمدی هزینه نمیکنم چون میدون ...
خوب کاری میکنید 👌واقعا پول برای فیلم کمدی ، دور انداختن
این فیلم دیگه خیلی چرت بود
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
چقدر لِول پایینن این کمدی هایی که طنز جنسی دارن .اصلا برای ادم بزرگ هم خنده دار نیست
من اصلا نخندیدم توی کل سینما صد نفر ،دو نفر میخندیدن
اونم معلوم بود خنده طبیعی نیست و الکیه برای تغییر روحیه شون بود
قبلا فیلم کمدی میدیدم حداقل نصف سینما میخندیدن