الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزممممم چه شغل خوبی!!!شغلت عشقه چرا ولش کردی خیلی وقته از کرونا گذشته که
نه کرونا نه... کنکور🫠
خودمم خیلی محیط کاریمو دوست داشتم جز دیزاین کلی پروژه عکاسی از عروس داشتم کلی ایونت دعوت میشدم ولی الان مجبورم درس بخونم چون کلا هفده سالمه نمیتونم بگم دیپلم بگیرم و به کارم ادامه بدم... البته بعد کنکورم احتمالا یه کار جدیدتر و بهتر شروع کنم چون تو محیط کاریم کلی همکار پیدا کردم که میتونن کمکم کنن🫠
آفرین!چجوری تو این سن تونستی دیزاینر شی؟!واقعا هنر میخوادبنظرم ولش نکن اگه خوبهچه شغلی بعد از کنکورت ...
من تقریبا از ۱۳ ۱۴ سالگی سراغ خیاطی رفتم بعد که خیاطیم خوب شد سعی کردم تو مزونای مختلف کار کنم با مزوندارای معروف اطرافم آشنا شم جوزیکه میتونم بگم تا الان نزدیک دوازده سیزده تا مزون رو میشناسم و باهاشون به مدتی همکار بودم.... ولی کنکور میخونم که وارد رشته سینما شم یعنی دوست دارم شغل اول و سرمایه ام از مزون لباس باشه ولی شغل دوم یا تخصیلاتم سینما باشه مثلا طراحی صحنه و لباس یا فیلمنامه نویسی...